Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cele mai frumoase femei din lume s-au căsătorit între ele

O fostă Miss Argentina și o fostă Miss Puerto Rico și-au șocat și încântat fanii anunțându-și căsătoria surpriză, pe Instagram, relatează CNN.

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au cunoscut la concursul Miss Grand International 2020 din Thailanda, unde au reprezentat Argentina și, respectiv, Puerto Rico.

După ce au ajuns în top 10 al concursului, cele două regine ale frumuseții au părut să rămână prietene apropiate pe rețelele de socializare. Ceea ce fanii nu știau este că ele se întâlneau în secret tot timpul.

Cele două tinere au postat Instagram Reel-uri în care prezintă momente din relația lor, inclusiv plimbări romantice pe plajă, îmbrățișări, toasturi cu șampanie și o cerere în căsătorie cu baloane aurii și argintii pe care scria: „Te căsătorești cu mine?”.

O imagine le arată pe cele două în fața tribunalului orașului San Juan, Puerto Rico, unde s-au căsătorit pe 28 octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată. Ce a făcut Viorica când s-a dat sentința. E ireal!

Andreea Damian

Cum intelegem limita intre senzualitate si vulgaritate?

realitatea

Ministerul Agriculturii nu mai are nicio scuză, Comisia Europeană ne-a dat lege să verificăm dublul standard al alimentelor

Dora Constantinovici

Dakota și Elle Fanning, față în față în cea mai frumoasă provocare din carieră

Andreea Damian

Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată

Dora Constantinovici

Cum arată Cătălin Scărlătescu după operația estetică. Transformare totală!

Andreea Damian

Scrie un comentariu