Tabu
Slider

Cele mai frumoase idei de cereri în căsătorie care garantează un DA hotărât

căsătorie

S-au schimbat vremurile, deci banala cerere în căsătorie – într-un genunchi – a fost înlocuită de unele originale, inspirate de prieteni și Internet. Când vine vorba să-și ceară iubita de soție, bărbatul tinde să își canalizeze toată energia căutând un model original. Tot ceea ce-și dorește e să obțină cele mai tari reacții de la partenera lui. De ce? Pentru că e convins că nu-l va refuza.

De altfel, bărbații aleg cele mai bune lucruri pentru persoana cu care vor să-și petreacă restul vieții. De aceea trebuie să fie siguri că dragostea ce i-o poartă este sinceră. Primul pas către o viață în doi trebuie să fie făcut corect. Cererea în căsătorie trebuie să fie un moment special pentru ambii parteneri, o amintire pe care să o povestiți, cu plăcere și nostalgie, și nepoților, peste ani.

Iată câteva idei care vă vor ajuta cu siguranță!

Cererea în căsătorie transmisă cu ajutorul animalului de companie. Iubita nu are cum să-l refuze pe blănos.

City break în DOI. Plănuiește totul ca la carte, cu cină, picnic sau prânz romantic, cu lumănări, vin și tot tacâmul. Romantismul nu moare niciodată!

Fii copil din nou. Femeile iubesc bărbații care se alintă. De aceea îțo propunem o cerere în căsătorie încărcată de baloane, fundițe și fotografii de când era puștoaică.

Ei bine, această cerere în căsătorie încă e la modă. Deci, du-ți iubita în locul unde v-ați cunoscut prima oară și pune-i inelul pe deget. Evident, nu înainte de a-i adresa întrebarea.

Cerere în căsătorie ple plajă, la cină. Fotografia de mai jos spune tot, deci vei ști ce ai de făcut.

Zburați împreună spre o destinație de vacanță unde partenera și-a dorit să ajungă și nu a reușit până la momentul cererii în căsătorie. Acolo, surprinde-o și cere-o de soție.

Cerere în căsătorie la asfințit. Contează foarte mult locația!

Invit-o la un suc sau mai multe sucuri, pentru că trebuie neapărat ca întrebarea să aibă toate cuvintele, nu?

Recreează o cerere în căsătorie dintr-un film preferat.

Cererea în căsătorie în orașe romantice.

Cererea în căsătorie ascunsă într-o cameră a misterelor

Camerele misterelor sunt o modă care în București a prins foarte bine. De obicei se intră în grupuri, iar ca să scapi dintr-o astfel de cameră trebuie să dezlegi tot felul de mesaje și să găsești indiciile ascunse prin încăpere. Poți vorbi cu angajații localului respectiv ca, alături de cheie, să ascundă și inelul. Apoi poți face în aşa fel încât iubita ta să fie cea care să-l găsească.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei se iubește cu ghidul spiritual al vedetelor de la Hollywood

Andreea Damian

Paradoxul pierderii fertilității în căutarea perfecțiunii masculine

realitatea

Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Andreea Damian

Billie Marten: depresia m-a făcut să compun cel mai fericit cântec pop

realitatea

Noul pandemicționar: covidiot, quarantini, locktail. Modul în care coronavirusul ne-a schimbat limbajul

Andreea Damian

Schimbările climatice micșorează păsările dar le lungesc aripile – studiu

Andreea Damian

1 comentariu

Marius 4 November 2019 at 14:11

Multumesc mult pentru acest articol care il gasesc foarte interesant. Asa cum ai spus ma gandeam si eu sa o duc intr-o camera a misterelor sa cer in liniste 🙂 Am mai gasit pe net de exemplu un puzzle cu mesajul de cerere in casatorie aici: http://www.pepuzzle.ro/blog/casatorie.html, in care ea compunesi decopera singura mesajul. Dar iarasi nu sunt 100% sigur de efectul pe care il va avea. Daca mai are cineva si alte idei???

Răspunde

Scrie un comentariu