Tabu
LIFESTYLESlider

Cele mai frumoase miliardare din lume conduc lumea cu o mână de fier

Frumusețe, o minte sclipitoare și un cont doldora de bani? Aceste doamne par să le aibă pe toate. Cele mai frumoase miliardare sunt și cele mai râvnite femei de pe planetă. Multe dintre ele au lumea la picioarele lor, deși pe plan personal nu o duc prea bine.

Cele mai bogate doamne din lume radiază de frumuseţe, sunt în apogeul carierei şi conduc lumea cu o mână de fier. Cele mai sexy miliardare de pe planetă deţin în conturi laolaltă colosala avere de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

Marie Besnier Beauvalot

În vârstă de 35 de ani, Marie Besnier Beauvalot are o avere estimată la 2,5 miliarde de dolari. În anul 2000, ea împreună cu frații săi au moștenit compania franceză de lactate Lactalis, înființată în 1933.

Elizabeth Holmes

Tânăra de 32 de ani are o avere estimată la 4,6 miliarde de dolari. Este fondatoarea şi co-proprietara companiei farmaceutice Theranos. În 2014 a devenit cea mai tânără miliardară din lume, avere obţinută pe cont propriu

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi, de 30 de ani, are o avere de 5,7 miliarde de dolari. Ea este al doilea copil al lui Caroline, prințesă de Monaco, și a antreprenorului italian Stefano Casiraghi. Charlotte este a opta pe linia de succesiune la tronul principatului Monaco.

Perenna Kei

La numai 26 de ani, Perenna Kei are în conturi 1,3 miliarde de dolari. Tânăra miliardară deține 85% din acțiunile companiei de imobiliare Logan Property Holdings din China și mai multe companii mai mici.

Sara Blakely

Sara Blakely, în vârstă de 45 de ani, are o avere estimată de 1 miliard de dolari. Este fondatorul companiei americane Spanx, care produce lenjerie intimă, pantaloni și colanți.

Aerin Lauder

Aerin Lauder are 46 de ani și o avere estimată la 1,85 miliarde de dolari. Este acționar majoritar la compania de produse cosmetice Estee Laude. Deține, de asemenea, propriile linii de articole vestimentare, parfum, cosmetice și mobilier, numite AERIN.

Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone, de 32 de ani, este fiica miliardarului Bernie Ecclestone, fost pilot de Formula 1, actualmente proprietar al companiei Bambino Holdings care deține 25% din drepturile comerciale asupra Campionatului Mondial de Formula 1. Are o avere estimată la 3,6 miliarde de dolari.

Dylan Lauren

Dylan Lauren, fiica designerului de modă Ralph Lauren, are o avere estimată la 4,7 miliarde de dolari. În loc să îi calce pe urme tatălui ei, Dylan și-a deschis Dylan’s Candy bar, care este cel mai mare magazin de bomboane din lume.

Amanda Hearst

Amanda Hearst, în vârstă de 32 de ani, are o avere estimată la 8,7 miliarde de dolari. Fotomodel, socialite, dar și moștenitoarea unui imperiu mediatic uriaș, evaluat la aproximativ 2 miliarde de euro, stră-strănepoata mogulului William Randolph Hearst se bucură de toate avantaje­ averii sale. Ea este, de asemenea, colaborator al revistei Marie Claire.

Laurene Powell Jobs

Laurene Powell Jobs, văduva lu Steve Jobs, cofondator Apple, decedat în 2011, la vârsta de 56 de ani, aer eo avere estimată la 22 de miliarde de dolari. În vârstă de 54 de ani, aceasta este fondatoarea Emerson Collective şi cofondatoare Board of College Track

Ivanka Trump

Ivanka Trump, fiica președintelui american Donald Trump, este o femeie de afaceri și fost fotomodel american, cu o avere estimată la 3 miliarde de dolari. Are 36 de ani și este vicepreședinte executiv al departamentului de dezvoltare și achiziții a companiei tatălui său, Trump Organization. În campania electorală din 2016, Ivanka a fost unul dintre principalii consilieri ai lui Donald Trump. În prezent este consilier prezidențial la Casa Albă.

Josie Ho

Josie Ho, în vârstă de 43 de ani, este fiica magnatului Stanley Ho, care deține mai multe cazinouri în Macau. Are o avere estimată la 7 miliarde de dolari. Josie Ho a apărut în câteva filme în roluri de prostituată, ceea ce l-a supărat foarte tare pe tatăl ei.

Georgina Bloomberg

Georgina Bloomberg este fiica fostului primar al New Yorkului, Michael Bloomberg, și are o avere estimată la 11,5 miliarde de dolari. Are o carieră strălucitoare în călărie.

Holly Branson

Holly Branson, fiica antreprenorului Richard Branson, are o avere estimată la 3,8 miliarde de dolari. A studiat neurologia, iar în prezent lucrează ca medic neurolog la Chelsea and Westminster Hospital din Londra.

Anna Anissimova

Anna Anissimova este considerată Paris Hilton din Rusia și are o avere estimată la 2 miliarde de dolari. Tânăra actriță este fiica unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, miliardarul Vassily Anisimov. Este, de asemenea, un model foarte titrat.

Tory Burch

Creatoarea de modă Tory Burch are 52 de ani și o avere de 1 miliard de dolari.

Carrie Perrodo

Carrie Perrodo, de 67 de ani, are o avere de 10 miliarde de dolari. Perrodo este o femeie de afaceri singaporeză, fost fotomodel şi preşedintele companiei de gaze Perenco. Este văduva lui Hubert Perrodo, decedat în 2006, la vârsta de 62 de ani.

Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg, de 48 de ani, deține o avere de 1,3 miliarde de dolari. Este co-preşedinte al Facebook din 2008, a fost director de vânzări online la Google şi asistent-şef la Trezoreria Statelor Unite.

 

ARTICOLE SIMILARE

The Crown | Cine sunt actorii care îi vor interpreta pe prinţul William şi pe Kate Middleton

Andreea Damian

Riscurile la care suntem predispusi facand o curatenie precara

realitatea

Americanu’ din „La bloc”, operat pe cord deschis. Cum se simte Emil Mitrache

Andreea Damian

Cine a avut de câștigat de pe urma celui mai mare fake news național

Andreea Damian

TOP 10 vedete amenintate cu moartea

realitatea

Iulia Vântur, prima reacție după anunțul despărțirii de Salman Khan

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu