Home > Fashion > Cele mai hot 8 trenduri de sezon

Cele mai hot 8 trenduri de sezon

1. Centuri îndrăznețe

Orice ținută poate ieși foarte simplu din anonimat cu ajutorul unei centuri îndrăznețe. Dacă eși îmbrăcată în negru alege o curea colorată, iar dacă îți place să trăiești periculos optează pentru o centură cu animal print.

2. Cercei mari, coliere, brățări

Accesoriile sunt la mare căutare în această vară și promit să-ți condimenteze orice outfit. Cu toate astea, nu trebuie să exagerezi! Nu purta mai multe de două accesori în același timp: cercei și brățari sau cercei și colier.

3. Negru și alb

Vara asta se poartă clasicul! Dacă nu ai, atunci trebuie neapărat să-ți cumperi o rochie black and white sau combină elemente albe cu negre. N-ai cum să dai greș, îți garantăm.

4. Nud

Catwalk-urile pentru sezonul parmăvară-vară 2009 au fost inundate de haine și pantofi în culori nude. Alege-ți nuanța de nude care se potrivește tenului tău și nu vei trece neremarcată.

5. Genți colorate

Se potrivesc de minune la un outfit uni.

6. Pantaloni foarte scurți

Este adevărat că pentru acest trend trebuie să fii posesoarea unei perechi de killer legs. În caz contrar, alege o pereche de pantaloni scurți care să nu-ți scoată defectele în evdiență.

7. Sacouri cool

Fură din gardeorba iubitului un sacou și asortează-l cu o pereche de jeansi și un tricou cu imprimeu. E simplu, la îndemână și se încadrează în cele mai noi tendințe

8. Rochie mini

Dacă nu ai optat pentru pantalonii foarte scurți, mergi la sigur cu rochia mini. Trebuie să fie neapărat colorată și cu o croială potrivită corpului tău.

Articole asemanatoare
Designerii duc covoarele din case pe podium
adut akech
Refugiata din Sudan uimește lumea modei
Moda hainelor realizate din bălegar încearcă să rezolve problema globală a deșeurilor
poziția migrenei
O nouă tendință pe Instagram: poziția migrenei. FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Cele mai hot 8 trenduri de sezon

by realitatea   1 min
0