Tabu
Image default
FASHION

Cele mai impresionante bijuterii de la Oscar 2012

Starurile care au defilat pe covorul rosu la gala premiilor Oscar 2012 au impresionat atat cu tinutele lor fabuloase cat si cu bijuteriile imprumutate, valorand milioane de dolari, care le-au dat o stralucire aparte. Iata cele mai frumoase bijuterii de la Oscar 2012.

Penelope Cruz a venit la gala premiilor Oscar 2012 ca o Grace Kelly moderna, inca a ales sa se accesorizeze cu cele mai bune prietene ale lui Marilyn Monroe: diamantele! Colierul si cerceii Chopard contin diamante de 56 de carate.

Michelle Williams
Desi nu a plecat acasa cu statueta, Michelle Williams a fost desemnata una dintre cele mai bine imbracata aparitii. Actrita si-a pus rochia Louis Vuitton in valoare cu un colier de diamante Fred Leighton si o brosa-fundita vintage.

Gwyneth Paltrow
Actrita a avut, drept accesoriu pentru rochia Tom Ford, o bratara Anna Hu de un milion de dolari. Aceasta este facuta din 2.368 de diamante si cantareste 163 de carate.

Angelina Jolie
Cu un picior aruncat ostentativ din rochia Atelier Versace si cu Brad Pitt la brat, Angelina Jolie putea uita de bijuterii – a fost memorabila oricum! Insa nu a riscat, adaugand la rochia de catifea neagra diamante de 2,5 milioane de dolari.

Miss Piggy
Dupa ce s-a relansat anul acesta cu filmul “The Muppets”, Miss Piggy si-a marcat intoarcerea triumfala cu un colier de diamante de 55 de carte Fred Leighton si o bratara asortata de 40 de carate. Diva nu s-a oprit aici, purtand un ametist si un inel cu diamant din anii ’40.

Milla Jovovich
A fost una dintre cele mai ravasitoare prezente ale serii de la Oscar. Aceasta a ales sa poarte la rochia Elie Saab un clutch Edie Parker si un inel cu diamant de la Jacob and Co.

Uggie
Catelul din “The Artist”, marele castigator de la Oscar 2012, a purtat o zgarda cu funda din satin si un os de aur de 18 carate, marca Chopard, cu numele lui incrustat.

Berenice Bejo
Actrita din “The Artist” a impresionat a gala premiilor Oscar cu o pereche de cercei cu smaralde, cu aur alb si platina, marca Chopard.

Florin Dumitrescu

ARTICOLE SIMILARE

Courtney Love refuză să o înlocuiască pe Kate Moss la Topshop

realitatea

Cutezatoarele, Târg de haine și accesorii, vintage și handmade

realitatea

Motociclistă chic cu casca Moschino

realitatea

Dia Collection la Bucharest Fashion Week

realitatea

Pantofii Sepala s-au mutat în rafturi noi

realitatea

A fost odată în Mexic – defilarea Kenzo

realitatea

Scrie un comentariu