Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Cele mai manipulatoare zodii

Fiecare dintre noi apelăm, într-o oarecare măsură, la tehnici de manipulare atunci când vrem să obținem ceva. Însă există persoane care sunt maestre în manipulare, trec peste orice și fac tot ce le stă în putință pentru a primi ce își doresc.

Află dacă te numeri printre cele mai manipulatoare zodii!

Scorpion

Scorpionul se numără printre cele mai manipulatoare zodii. Îi place să dețină controlul, este ambițios și are un simt al observației extrem de bine dezvoltat. Odată ce ajunge să îți cunoască slăbiciunile, îți va spune exact ceea ce îți dorești să auzi, în așa fel încât să obțină ceea ce vrea de la tine.

Rac

Racii sunt experți când vine vorba de tehnici de manipulare emoțională. Chiar dacă sunt extrem de sensibili, Racii se folosesc în repetate rânduri de manipulare pentru a tine aproape persoanele dragi. Sunt foarte agili și știu exact cum să facă în așa fel încât să obțină ce își doresc de la cei din jur. Uneori ai senzația că acești nativi pătrund în mintea ta!

Gemeni

Gemenii sunt experți în arta comunicării, așa că e firesc să se afle pe lista zodiilor manipulatoare. Fiind zodii duale, știu cum să transforme orice situație în așa fel încât să fie în favoarea lor. Sunt extrem de pricepuți în arta conversației și te vor „vrăji” până vei ajunge să fii de acord cu ei.

Pești

Ca și Racii, nativii din zodia Pești sunt sensibili și visători, dar asta nu îi împiedică să apeleze la tactici de manipulare pentru a obține ce își doresc. Au o putere de convingere foarte mare, pentru că îți spun exact ceea ce îți dorești să auzi. Te vor face să renunți la convingerile tale, în așa fel încât să faci ca ei.

Leu

Leul este, cu siguranță, unul dintre cei mai mari manipulatori. Știe foarte bine că oamenii reacționează pozitiv la cuvinte de laudă, așa că se folosește frecvent de această tactică pentru a obține ce își dorește de la cei din jur.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna lansează o nouă linie de haine împreună cu grupul francez LVMH și avem deja primele imagini

Andreea Damian

Noul prezervativ pentru femei nu mai scârțâie

realitatea

ARTĂ VEGANĂ: „Peruci” din fructe, legume și flori

Ciocîrlan

Nasul perfect este cel natural

Andreea Damian

Justin Timberlake, despre noaptea în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel

Andreea Damian

Ce nume bizare le-au pus vedetele copiilor. Cel ales de Alicia Silverstone te face să râzi

Andreea Damian

Scrie un comentariu