Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Cele mai mari greşeli pe care le facem când cumpărăm haine!

Ei bine, dacă şi ţie îţi place să colinzi magazinele în lung şi-n lat, atunci sigur te-ai lovit de astfel de probleme. De obicei, când găsim ceva ce ne place, nu mai ţinem cont de nimic şi produsul e musai să fie achiziţionat. Iată de ce ar trebui să fii mai temperată când e vorba de cumpărat haine:

Mărime nepotrivită. Da ştim, acea rochiţă este superbă, dar va fi superbă în adâncul şifonierului căci nu te încape. Deci, e important ca tu să alegi obiectele vestimentare după mărimea ta. 

Materiale proaste. În caz că nu-ţi iei ţinute de unică folosinţă, ar fi cazul să acorzi atenţie şi texturii din care sunt făcute.

Croiul nu te avantajează. Aceasta este o problemă cu care se confruntă toate femeile. De multe ori, alegem haine care ne plac, nu neaparat care ne vine bine. Iar asta, este destul de greşit dacă te gândeşti că nu te vei simţi în largul tău îmbrăcată cu o rochie care îţi fac şoldurile prea mari şi sânii prea mici.

Produse cu spălare chimică. Dacă tot te uiţi la textura materialului, aruncă şi o privire la “pretenţiile” materialului respectiv. E posibil ca unele să necesite spălare chimică iar asta nu înseamnă decât un cost ridicat de întreţinere.  Majoritatea hainelor sunt făcute din amestec de materiale, aşa că, atunci când vrei să le speli, uită-te la materialul cu cel mai mare procentaj. Astfel, dacă ai o fusta care are 80% caşmir şi 20 % mătase, spală ca şi cum ar fi toată din caşmir.

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

Florin Dumitrescu, ÎNTR-UN NOU SCANDALII! NEVOIT SĂ-ŞI CEARĂ SCUZE DE LA O VEDETĂ!

DE NERECUNOSCUT! Ce cântăreaţă de la noi S-A ÎNGRĂŞAT ŞI A FĂCUT GUŞĂ

Cum iti organizezi programul de exercitii cand te antrenezi acasa?

realitatea

Andreea Marin, în pericol de moarte: «Nu îmi doresc din nou senzaţia asta»

Catherine Deneuve, SENZAŢIONALĂ în LENJERIE INTIMĂ, la 70 de ani (FOTO)

Cum te-ar putea ajuta mirosul de trandafiri și ciocolată să te lași de fumat

Andreea Damian

Scrie un comentariu