Tabu
LIFE & LOVE

Cele mai naive zodii când iubirea le ia mințile

Când se îndrăgostesc, unele persoane simtă o stare permanentă de bine. Altele devin copleșite, fiind ușor de manipulat.

Iată cele 5 zodii care devin foarte naive când se îndrăgostesc!

Taur

În ciuda faptului că este o zodie care știe ce vrea, Taurul face parte dintre cele mai naive zodii când dragostea îi ia mințile. Se întâmplă așa în primul rând întrucât inocența sa reiese din onestitatea sa deosebită. Astfel, cine formează un cuplu alături de un Taur nu ar putea spune că a avut momente în care nu a știut lângă cine se află și la ce să se aștepte din partea acestuia. Naivitatea unui Taur se naște tocmai din capacitatea sa de a-și dezvălui mereu personalitatea. În aceste condiții, este foarte onest în relații, în dragoste, în prietenie, dar este și grijuliu și dorește ca persoana iubită să se simtă lângă el în siguranță.

Rac

Această zodie sensibilă, care se concentrează mult asupra emoțiilor, este considerată cea mai naivă când dragostea îi va lua mințile. Racul are tendința, când se îndrăgostește, să renunțe să rămână conectat la realitate, preferând să se refugieze în povestea sa de dragoste. Pasiunea și dedicarea pe care le pune în joc într-o relație îl vor determina să devină incapabil să detecteze acele semne care l-ar putea conduce la concluzia că persoana de lângă el nu este tocmai sinceră, că are intenții ascunse. Cu cât un Rac a trecut, de-a lungul timpului, prin experiențe traumatizante precum o iubire neîmpărtășită, o despărțire dureroasă sau moartea partenerului/partenerei de viață, cu atât va fi mai predispus să reacționeze așa cum s-a menționat.

Balanță

Balanțele se află printre cele mai amabile și mai de încredere semne ale zodiacului, dar aceste calități nu vor fi mereu în avantajul lor. Se va întâmpla așa în special în cazul în care cei din jur vor profita de ele văzându-le că sunt așa. Din păcate, inclusiv persoanele cu care au o relație romantică și în care au încredere le pot înșela. O Balanță poate să ajungă să fie manipulată în dragoste întrucât este mereu în căutarea armoniei, a păcii.

Scorpion

La prima vedere, un Scorpion pare foarte greu de cucerit, creând impresia că poate construi „un zid” în jurul său. Încrezător în puterea sa de seducție și în calitățile pe care le are, nu își va deschide sufletul decât în momentul în care va considera că o anumită persoană merită. Când se va întâmpla așa, va pune în joc toată pasiunea de care este capabil și se va îndrăgosti. Cu toate acestea, pe măsură ce va oferi totul, nu se va bucura neapărat de aceeași atitudine și din partea partenerului său/partenerei sale. Prin urmare, poate ajunge să sufere întrucât va sesiza că nu este iubit la fel de intens cum iubește el și, în ciuda eforturilor sale de a dărui totul, nu va primi prea multe în schimb.

Pești

Principalul motiv pentru care Peștii se regăsesc și ei printre zodiile cele mai naive când dragostea le ia mințile este că sunt foarte visători. Natura lor visătoare este cea care îi determină să fie adesea „cu capul în nori”, să prefere să trăiască într-un univers imaginar, ideal, pe care și l-au creat inspirându-se inclusiv din frumoasele povești de dragoste din cărți sau din filme. De aceea, preferă să facă tot posibilul să trăiască o poveste de dragoste, să rămână concentrați asupra romantismului, în loc să se concentreze să sesizeze și aspecte ce au legătură cu realitățile de zi cu zi. Iată de ce pot ajunge cu ușurință să fie manipulați și chiar înșelați.

ARTICOLE SIMILARE

5 motive potrivit cărora sexul după 50 de ani este mai bun!

Zodia care își poate întâlni marea iubire în luna septembrie

Andreea Damian

Fotografie SEXY postată de Loredana pe Facebook

De ce blondele naturale sunt speciale

Tabu Tabu

CE SUMA da un bogatas barbatului care o va seduce pe fiica lui lesbiana!

Top 10 cele mai nereusite scene de dragoste din filme

realitatea

Scrie un comentariu