Tabu
Image default
lifestyle

Cele mai noi obiecte in licitatia caritabila Tabu

Joi, 29 octombrie, sales-ul caritabil Tabu s-a imbogatit cu cateva piese de colectie venite de la prieteni ai redactiei sau ai revistei.

Evintage, site-ul de hainute cu stil din alte vremuri, prin proprietara sa, Monica Ionescu, vedeta rubricii Fashionista din Tabu eco din aprilie 2009, ne-a donat doua cravate si un superb colier de colectie Edouard Rambaud, al carui pret porneste de la 400 de lei.

Pilotul de raliuri Alexandru Filip a donat lucruri foarte dragi lui si foarte pretioase pentru pasionatii motorsportului. Printre ele, manusile lui Philippe Bugalski, castigatorul a trei titluri de campion al Frantei la raliuri si fost invitat special la Raliul Sibiului 2009. Manusile pornesc in licitatie de la pretul de 300RON.

Oana Cuzino, vedeta copertei numarului aniversar Tabu de 7 ani, Oana Cuzino, care s-a transformat spectaculos in revista, inspirata de  filmul “My Fair Lady”, ne-a daruit un tablou pictat de tatal sau, avocatul Toader Cuzino. (pret de pornire:300 euro)

Poate cel mai emotionant cadou al zilei a fost prima chitara a lui CRBL, cea pe care artistul a invatat sa cante. Chitara vine impreuna cu husa cusuta de mama lui CRBL (care avea un buzunaras special croit pentru caietul de muzica al lui CRBL). Pretul de pornire al chitarei este de 500 RON.

Mircea Staiculescu, de la Headvertising, a donat, si el, un lucru cu incarcatura emotionala mare: o minge mica replica UEFA Champions League 2009 cu autograful celui mai mare portar din istoria fotbalului Romanesc – Helmuth Duckadam – eroul de la Sevilla ‘86.

Cum se pare ca astazi a fost cu predilectie ziua obiectelor cu mare valoare pentru iubitorii sportului, am mai primit si casca de Rally folosita de George Vintila, care a “absorbit” experienta la doua cursuri de pilotaj, unul de macadam la Giri Rally School si unul de circuit la Oschersleben in Germania cu pilotul de DTM Timo Rumpfkeil. Casca este decorata personal de George in stilul propriu si are un mesaj si autograful lui pe exterior.

Dar cum suntem o revista cat se poate de glossy, din topul obiectelor noi ale zilei nu putea sa lipseasa o papusa glamuroasa: o Barbie aniversara de colectie, donata de Corina Radu.

ARTICOLE SIMILARE

“Slumdog Millionarie mi-a distrus relația”

realitatea

Destinația turistică preferată de celebrități interzice navele de croazieră până în 2022

Andreea Damian

MUST SEE: Madrid

realitatea

ANDREEA BALAN – noile imagini de promovare / FOTO cu sirena topless

Danone Natural-doar din lapte si fermenti

Brad Pitt, împotriva televizorului

realitatea

Scrie un comentariu