Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Cele mai norocoase zodii în 2022. Vor avea un an fabulos!

Lăsați deoparte nevoia de a privi în mod constant partea bună și recunoașteți că 2021 a fost un an dur. Poate că nu a fost la fel de intens ca 2020, dar cu siguranță nu a fost unul liniștit. Adevărul este că ultimii ani v-au adus unele dintre cele mai dificile lucruri care se pot întâmpla în astrologie.

Din fericire, 2022 este în sfârșit aici și, deși este plin de puncte slabe, are o mulțime de puncte bune pentru a vă menține mulțumit. Cele mai norocoase zodii vor avea multe de primit în noul an.

Conform astrologilor, 2022 se anunță a fi mult mai liniștit decât anii precedenți, energia astrală fiind mai puțin tensionată. Chiar dacă va fi un an plin de schimbări, astrele ne ajută să ne regrupăm, să acceptăm mai ușor transformările care vor avea loc pe toate planurile și să le fructificăm din plin.

Taur

Anul 2022 vine cu schimbări majore pentru Tauri. Aceștia vor fi puși în situații care îi vor scoate din rutină și ii vor împinge spre adaptare. Nu va fi o perioadă ușor de traversat, dar rezultatele vor fi minunate. Li se vor face mai multe propuneri greu de refuzat, însă Taurii trebuie să aibă încredere în instinctul lor, care nu dă greș niciodată.

Gemeni

Anul 2022 se anunță a fi unul plin de realizări pe plan profesional pentru cei născuți în zodia Gemeni. Încă de la începutul anului, vor fi puși în fața unor decizii delicate în ceea ce privește cariera, așa că trebuie să nu se grăbească și să analizeze cu foarte mare atenție toate opțiunile înainte de a face un pas care le-ar putea schimba viață la 180 de grade.

Fecioară

Pentru Fecioare, anul 2022 se anunță extrem de interesant în special pe plan personal. Relația cu partenerul de viață are toate șansele să progreseze și să înflorească în următoarea perioadă, iar Fecioarele care încă nu și-au găsit sufletul pereche, au șanse foarte mari să își întâlnească dragostea adevărată în 2022. Pentru asta, însă, vor trebui să învețe să facă și compromisuri și să nu mai analizeze fiecare situație până în cele mai mici detalii.

Săgetător

În 2022 cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de noroc din plin pe plan financiar. Se ivesc noi proiecte așa că ori încep un job nou, ori decid să pună bazele propriei afaceri. În orice caz, vor avea mult mai multe responsabilități și își vor extinde cercul de parteneriate. Vor trebui să fie foarte organizați și calculați în așa fel încât să obțină rezultatele mult dorite.

sursa

ARTICOLE SIMILARE

Karl Lagerfeld – designerul care a revoluționat moda, numit regele – a murit

realitatea

Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil

Andreea Damian

Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii după patru zile

Andreea Damian

Snoop Dogg, 25 de ani de carieră și o stea pe Hollywood Walk of Fame

Andreea Damian

Transformarea sacoșei de rafie în haute couture

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni

realitatea

Scrie un comentariu