Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cele mai purtate forme de manichiură în 2020 – de la minimalism la geometria anilor ‘80

A spune că arta de a picta unghiile a decolat în 2019 ar fi o subestimare a ceea ce s-a întâmplat. Iar anul acesta, unghiile devin spații minuscule pentru imprimeuri neașteptate, depuse în forme inedite, iar fiecare tendință va fi și mai inovatoare decât ce ai văzut până acum.

Designul unghiilor este din ce în ce mai nuanțat și, prin urmare, apelează la orice fel de estetică. De la cel mai recent accent minimalist al unghiilor, până la arta geometrică luminoasă și, bineînțeles, o transformare proaspătă a manichiurii clasice franțuzești, iată câteva dintre tendințele pentru manichiură în 2020 , prevăzut de profesioniști ai pictării unghiilor, experimentați.

Fiind cel mai recunoscut design pentru unghii, manichiura franțuzească este o structură de bază preferată pentru a te inspira. Pentru 2020, vârful tradițional alb va merge până la capăt pe tot spectrul de culoare, până la tonurile întunecate. Manichiura franțuzească lucioasă, cu vârful negru, începe să fie tot mai cerută în saloanele din L.A., valorificând o estetică clasică transformată complet.

Manichiura multicoloră a fost foarte apreciată în 2019 și își va găsi locul în topuri și în 2020. Vom vedea o creștere a stilului de manichiură ombré moale, tonal.

Un alt design delicat pentru unghii va decola în topul topurilor în 2020. Eestetica minimalistă cu un punct perfect chiar deasupra cuticulelor unghiilor, un aspect rafinat care adaugă intrigă unor unghii simple.

Accente metalice, fie că este vorba de o dungă de aur sau unul de platină argintie, este vorba despre adăugarea unui design subtil pe fiecare deget pentru a vă accesoriza manichiura. Peste o nuanță de bază transparentă, orice lac metalic strălucitor este un accent deja elegant.

Toamna trecută, am observat o reînviere a modelelor de unghii inspirate din anii 90, cum ar fi imprimeurile leopard și aplicațiile de tip fluture, iar pentru 2020 moda se întoarce în timp din nou – dar de data aceasta în anii ’80. Se vor purta o mulțime de linii și forme geometrice pictate manual într-un stil foarte anii ’80, o manichiură strălucitoare, sălbatică și super distractivă.

ARTICOLE SIMILARE

Turiștii să plece, refugiații sunt bineveniți – Barcelona preferă imigranții

Restaurantul care îi taxează în plus pe clienții care nu mănâncă tot din farfurie

Andreea Damian

N-a vrut nimeni să călătorească împreună cu mine, așa că am plecat în vacanță cu un străin

Tabu Tabu

Pasiunea extravagantă a Mihaelei Rădulescu. Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

Tabu Tabu

Da semne de violenta? Te loveste? Paraseste-l imediat!

realitatea

Top 15 citate celebre amuzante

realitatea

Scrie un comentariu