Tabu
Image default
FASHION Slider

Cele mai spectaculoase look-uri din colecțiile pre-fall 2020! Tendințele, sub lupă

Marile case de modă ne surprind plăcut cu colecțiile pre-fall 2021. Iarna este sezonul în care piesele vestimentare sunt cel mai mult expuse la vânzarea cu amănuntul, având o putere pentru mărci și comercianții – cu alte cuvinte, fiți atente: acestea sunt hainele pe care le vom purta peste câteva luni.

Carolina Herrera

Cu NYC ca punct de plecare, designerul Wes Gordon a proiectat o colecție de rochii proaspete, pline de spirit și de viață – mini, cu buline și siluete A-line în nuanțe vibrante”. „Colecția are ca scop să trăiască la maximum și cu mândrie și să se joace cu extreme”, explică el, „Lasă o fustă scurtă să fie scurtă, lasă o mânecă plină să fie plină”.

Khaite

„Într-un moment în care suntem cu toții hotărâți să ajungem la cealaltă parte a acestei perioade provocatoare, dar nu suntem siguri cum arată sau cum vom ajunge acolo, această colecție este despre impuls – fiind propulsată de forța personală și de licăriri de speranță”, spune directorul de creație Catherine Holstein. „Am vrut să explorez noțiunea de „a trece”, de a-ți face drum către ceea ce simți că ai nevoie. Instinctul de a căuta confort este temperat de dorința de evadare și de momente de bucurie pură.”

Oscar de la Renta

Designerii Fernando Garcia și Laura Kim au privit colecția lor de dinainte de toamnă printr-o lentilă optimistă, cu un ochi îndreptat spre culorile vibrante, codurile casei și o vară jucăușă.

Jil Sander

Lucie și Luke Meier au conceput această colecție care reflectă această diversitate, aceste vremuri ambigue, combinând și echilibrând elemente aparent conflictuale. Rezultatul este relaxat și jucăuș.

Chanel

„La Château des Dames a fost o alegere evidentă”, spune Virginie Viard. Colecția Chanel Métiers D’Art 2021 este o combinație a „Renașterii și romantismului, între rock și ceva foarte feminin, totul este foarte Chanel”.

ARTICOLE SIMILARE

Noul Val cinematografic romanesc: ce este, ce inseamna si incotro se indreapta

realitatea

Nu poţi fi niciodată prea bine îmbrăcat sau prea educat

Andreea Damian

Cea mai periculoasă modă a verii: arsuri solare pe piele sub formă de desene artistice

Andreea Damian

Casa poeților Rimbaud și Verlaine e scoasă la vânzare pentru două milioane de euro

Ciocîrlan

Cât de departe poate merge dragostea pentru animale?

realitatea

Rochia Obama creată de Castelbajac

realitatea

Scrie un comentariu