Home > Agenda > stiri > Cele mai tari gafe din cariera lui Teo: “Am zis PIS DA de doua ori si omul care a f***t acte de caritate”

Cele mai tari gafe din cariera lui Teo: “Am zis PIS DA de doua ori si omul care a f***t acte de caritate”

Dupa ce i-a dat cateva lectii de televiziune Ilincai Vandici, Teo Trandafir, invitata la o emisiune de la Acasa Tv, a recunoscut ca si ea a facut gafe cand era in direct.

“Am facut gafe uriase in direct. Luciu a facut doua gafe imense. Nu pot sa ma exprim. N-a zis micuta nimic. Doar ca i se mai intamplau chestii. La cat e de frumoasa. Cand o vedeam pe a mea cu picioarele asa lungi, ii spuneam sa mai traga de fustita, imi zicea ca nu poate ca i se rupe tivul”, a spus Teo.

“Tu ce gafe ai facut? Spune-ne una! Nu de alta, dar sa nu ma duc acasa sa imi tai venele ca am mai facut o gafa, am mai dat cu stangul in dreptul, daca ma mai impiedic”, a intrebat Ilinca.

“Tu ai facut promo la postul concurent, care e ok. E bine sa traisca toata lume. Mie mi-a placut! Este loc sub soare pentru tot! Adrian, aveai o fata!”, a spus Teo.

Vedeta a acceptat provocarea Ilincai si a povestit o gafa pe care a facut-o in timpul emisiunii.

“Nu puteam sa spun pe post nume de masini ca la vremea aia nu era legea permisiva. Si ce credeti ca am facut? Am zis PIS DA doua ori, ca ea semnul V”, a povestit Teo.

Dar asta nu e nimic! Teo si-a amintit ca a avut un invitat in emisiune un barbat care a facut caritate in Romania.

“Invitat in emisiunea noastra este domnul care a f….! L-am combinat, era frumos. Mi s-a facut rau! Am auzit-o pe producatoarea mea care mi-a zis sa merg mai departe ca nu s-a auzit nimic. Si am continuat: ‘a facut multe acte de caritate'”, a spus Teo.

Articole asemanatoare
Trei recomandări TV pentru premierul gafelor – Viorica Dăncilă
Celebritati nascute pe 2 iunie!
SOPHIA A CALATORIT CU PISICA BIRMANEZA IN BRATE, LUANDU-L PRIN SURPRINDERE PE CONTROLOR!
TEO in pericol! Ce se intampla cu ea?

Comenteaza acest articol

Cele mai tari gafe din cariera lui Teo: “Am zis PIS DA de doua ori si omul care a f***t acte de caritate”

by   1 min
0