Tabu
Image default
CULTURE

Cele mai urmărite filme de pe Netflix. Găsește-ți inspirația de weekend!

Netflix a dezvăluit lista celor mai urmărite filme de pe platformă, între acestea aflându-se cele mai noi lungmetraje în care au jucat Sandra Bullock şi Chris Hemsworth şi cea mai recentă producţie lansată de regizorul Martin Scorsese, „The Irishman”.

Serviciul de streaming a transmis Bloomberg că filmul de acţiune „Extraction”, cu Chris Hemsworth în rol principal, thrillerul distopic „Bird Box”, cu Sandra Bullock, şi comedia de acţiune „Spenser Confidential”, cu Mark Wahlberg, conduc în lista celor mai urmărite debuturi pe platformă.

„Extraction” a atras 99 de milioane de vizualizări în primele patru săptămâni de la premieră, „Bird Box” a fost vizionat în acelaşi interval de pe 89 de milioane de conturi, iar „Spenser Confidential”, de pe 85 de milioane. Netflix înregistrează drept o vizionare dacă de pe un cont filmul este urmărit timp de cel puţin 2 minute.

Cele mai urmărite zece filme pe Netflix: „Extraction” (99 milioane), „Bird Box” (89 milioane), „Spenser Confidential” (85 milioane), „6 Underground” (83 milioane), „Murder Mystery” (73 milioane), „The Irishman” (64 milioane), „Triple Frontier” (63 milioane), „The Wrong Missy” (59 milioane), „The Platform” (56 milioane) şi „The Perfect Date” (48 milioane).

ARTICOLE SIMILARE

Ştiaţi care sunt cele mai proaste filme din toate timpurile?

realitatea

Tur pietonal ⎢ Povești aristocrate și case frumoase din București

Ciocîrlan

Mai avem doar cinci ani pentru a ne salva planeta – spune un om de știință de la Harvard

Dora Constantinovici

Stiai ca Europa este mult mai gayfriendly decat Statele Unite?

realitatea

Cum face bani YouTube din videoclipuri false despre vindecarea cancerului

Andreea Damian

Humanitas Live ⎢ „Ce încredințăm vântului” de Laura Imai Messina

Ciocîrlan

Scrie un comentariu