Tabu
Image default
CULTURE

Cele mai urmărite filme de pe Netflix. Găsește-ți inspirația de weekend!

Netflix a dezvăluit lista celor mai urmărite filme de pe platformă, între acestea aflându-se cele mai noi lungmetraje în care au jucat Sandra Bullock şi Chris Hemsworth şi cea mai recentă producţie lansată de regizorul Martin Scorsese, „The Irishman”.

Serviciul de streaming a transmis Bloomberg că filmul de acţiune „Extraction”, cu Chris Hemsworth în rol principal, thrillerul distopic „Bird Box”, cu Sandra Bullock, şi comedia de acţiune „Spenser Confidential”, cu Mark Wahlberg, conduc în lista celor mai urmărite debuturi pe platformă.

„Extraction” a atras 99 de milioane de vizualizări în primele patru săptămâni de la premieră, „Bird Box” a fost vizionat în acelaşi interval de pe 89 de milioane de conturi, iar „Spenser Confidential”, de pe 85 de milioane. Netflix înregistrează drept o vizionare dacă de pe un cont filmul este urmărit timp de cel puţin 2 minute.

Cele mai urmărite zece filme pe Netflix: „Extraction” (99 milioane), „Bird Box” (89 milioane), „Spenser Confidential” (85 milioane), „6 Underground” (83 milioane), „Murder Mystery” (73 milioane), „The Irishman” (64 milioane), „Triple Frontier” (63 milioane), „The Wrong Missy” (59 milioane), „The Platform” (56 milioane) şi „The Perfect Date” (48 milioane).

ARTICOLE SIMILARE

Manish Arora, o premieră în România

realitatea

Cum arătau starurile din Game of Thrones înainte să joace în serial

Andreea Damian

Idris Elba va juca personajul negativ în spin-off-ul Fast and Furious

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Șocant! 21 dintre primele 30 cele mai poluate orașe ale lumii se află în aceeași țară

Andreea Damian

Traieste Miraculos!

realitatea

Scrie un comentariu