Tabu
LIFE & LOVE

Cele mai vulnerabile și slabe semne zodiacale. Zodia care se „descompune” când ridici tonul la ea

Unele persoane au dificultăți în a-și ține emoțiile și caută sprijin emoțional de la ceilalți. Au o personalitate foarte vulnerabilă și sunt atât de delicate, încât nu își pot imagina trecând prin decepții.

Astfel de oameni sunt foarte slabi din punct de vedere mental și nu suportă să fie singuri. Astrologia ajută la determinarea aspectelor complicate ale personalității lor, analizându-le cu cele douăsprezece semne zodiacale. Aici sunt enumerate semnele zodiacale care pot fi foarte vulnerabile și slabe.

Berbec

Nativul în Berbec nu știe cum să-și gestioneze emoțiile uneori. Deoarece este foarte impulsiv în deciziile și acțiunile sale, nu știe cum să acționeze atunci când trebuie să facă față unor situații complicate. Deciziile pe care le ia îl fac să pară foarte slab.

Rac

Este extrem de sensibil și blând când vine vorba de dragoste și alte emoții puternice. Poate fi foarte vulnerabil atunci când vine vorba de a-și exprima sentimentele celor pe care îi iubește. Dacă cineva vorbește cu el pe un ton sever, Racul s-ar putea „descompune” ușor.

Fecioară

Este semnul cel mai puțin probabil să fie slab, dar, în realitate, este foarte vulnerabil. Se asigură că pare puternică, dar în interior, încearcă doar să-și creeze o viață de succes. Se simt foarte rănită când cineva spune lucruri urâte despre ea, dar face tot posibilul să nu le arate.

Scorpion

Îi este foarte frică să-și lase emoțiile la iveală, de teama de a nu-l judeca ceilalți. Scorpionii prezintă o imagine foarte puternică despre ei înșiși, dar în secret, se simt foarte vulnerabili și speriați să treacă peste emoții intense.

Pești

Sunt adesea considerați a fi cel mai slab dintre toate semnele zodiacale. Sunt foarte vulnerabili atunci când vine vorba de a-și accepta emoțiile. Ei încearcă tot posibilul să-și îmblânzească emoțiile și vulnerabilitățile, dar este o provocare pentru ei.

ARTICOLE SIMILARE

Aceste clişee ne dor (20): “Te iubesc de rup hainele de pe tine”

Zodiile cu cele mai frumoase suflete

Andreea Damian

Cele trei zodii orientate spre afaceri

Andreea Damian

Sexul in timpul sarcinii – indicat sau contraindicat?

realitatea

Ioana Ginghină dă sfaturi pentru cei cu căsnicii care „scârție”

Tabu Tabu

“BIANCA a facut sex cu Cristea inainte de NUNTA” – cine acuza

Scrie un comentariu