Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cele șase beneficii pentru piele ale uleiului de broccoli

Vrei ca ridurile și alte semne ale trecerii timpului să dispară? Ei bine, uleiul de broccoli este ceea ce ai nevoie! Căutarea unui produs anti-îmbătrânire perfect este adesea o sarcină grea. Suntem copleșite în fiecare zi de propunerile de creme și seruri, dar dacă soluția potrivită ar fi să apelăm la ceva mai natural?

Uleiul de broccoli: aliatul anti-îmbătrânire perfect

O legumă care pare dezgustătoare pentru mulți dar care ar putea fi de mare ajutor în frumusețe. Broccoli este plin de beneficii pentru piele. După ce înflorește, se extrag niște semințe mici care, atunci când sunt prelucrate, produc acest ulei mult lăudat – uleiul de broccoli. Pentru a fi sigură că alegi uleiul potrivit și beneficiezi de toate proprietățile sale, asigură-te că este organic, are culoarea galbenă uneori puțin verzuie și că are un miros pronunțat care amintește de broccoli.

De reținut! Acest ulei nu este comestibil. Pentru a-l utiliza, aplică doar câteva picături pe față dimineața și seara. De asemenea, îl poți adăuga în cremele de zi și/sau de noapte pentru a maximiza efectul anti-îmbătrânire.

Beneficiile uleiului de broccoli

  • regenerează pielea. Uleiul de broccoli are capacitatea de a promova regenerarea pielii. Deoarece pielea se regenerează noaptea, este, prin urmare, în interesul tău să îl folosești împreună cu crema de seară.
  • stimulează producția de colagen. Uleiul de broccoli are capacitatea de a ajuta pielea să producă colagen. Suficient pentru a evita ridurile.
  • menține pielea hidratată. Uleiul de broccoli conține elemente care îi permit să hidrateze pielea și să-i confere un aspect plin.
  • este un bun antioxidant. Uleiul de broccoli este considerat un antioxidant, care ajută la întârzierea îmbătrânirii celulelor.
  • un adevărat cocktail de vitamine. Uleiul de broccoli este renumit pentru conținutul ridicat de vitamine. Acest lucru îi permite să întărească pielea.
  • hrănește pielea. Uleiul de broccoli este excelent pentru a vă hrăni pielea în profunzime. Mai mult decât eficient pentru pielea fragilă.

ARTICOLE SIMILARE

Expunerea la chimicale în timpul sarcinii ar putea afecta plămânii copilului

Andreea Damian

Genti din pluta – Un accesoriu deosebit, ce poate crea o stare de spirit buna unei femei

realitatea

Gabriel Dumitru e cântărețul de muzică populară care a slăbit 70 de kilograme și acum e model

Tabu Tabu

Actrița Oana Cârmaciu din Sacrificiul a născut în secret un băiețel

Tabu Tabu

Sandalele inspirate de anii ’90, în tendințe și în sezonul primăvară/vară 2020

Andreea Damian

Succesul – De la calatorie la destinatie, conceptul prins intre material si spiritual

realitatea

Scrie un comentariu