Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cele șase cele mai rapide variante de a te pregăti pentru petrecerea de Crăciun

Agrafe de păr, ruj rosu mat și șosete strălucitoare – cum să transformi un costum de zi cu zi într-o ținută festivă, rapidă

Sezonul de petreceri atinge zilele astea punctul culminant, dar n-aveți idei cu ce să vă mai îmbrăcați? Nu vă panicați, există trucuri ieftine și ușoare pentru a transforma orice ținută într-una festivă și ele se pot purta în geantă fără probleme pentru a vă salva în ultimul moment.

  1. Agrafele de păr cu mesaj

Agrafele de păr cu mesaje de sezon sunt unele dintre cele mai versatile obiecte vestimentare care transformă o ținută de zi în una de seară. Practic porți o declarație de dragoste pentru sărbători, cine ar putea să-și permit să fie Grinch-ul care-ți fură Crăciunul spunând că nu ești destul de în ton cu colindele? Se găsesc într-o groază de variante, cu Mășul, elfi, reni, globuri, brazi, tot ce vrei. Poartă-le la tine și cu tine peste tot, mai festivă de atât n-ai cum să fii.

  1. Choker-rele panglici gata de împachetat

Oricum anul acesta a fost nebunie cu tendința nostalgică după anii 90. S-au purtat panglicile la scurte în jurul gâtului într-o veselie. Există și variantele acestora de sezon și ele oferă instant un finisaj festiv oricărei ținute casual sau de petrecere. Negru satin, catifea bogata sau panglici cadou joviale  cu dungi, buline și paiete sunt toate optiuni grozave. Le puteți confecționa direct din ce a mai rămas din hârtia de împachetat cadouri pentru o notă de originalitate în plus.

 

  1. Rujul rosu mat

Nu există o cale mai rapidă de a intra în atmosfera de Crăciun decât buzele roșii. Alegeți un finisaj mat pentru un impact maxim.

 

  1. Șosetele strălucitoare

Indiferent ce încălțăminte purtați la muncă – cu talpă plată sau tocuri – aceasta se va transforma spectaculos atunci când adăugați o șosetă străluciotare. Credeți-ne când spunem că este vorba despre un schimbare de look în 30 de secunde, care vă va face sufletul petrecilor.

  1. Eyeliner-ul strălucitor

Dacă în restul anului folosești un eyeliner negru sau maro, de Crăciun ieși în evidență și folosește un machiaj strălucitor în ton cu sezonul. Auriu, argintiu, colorat, allege ce ți se potrivește mai bine dar exagerează căci e singura data din an când chiar ai voie!

  1. Colanți de Crăciun

Schimbă cei 40 de deni de fiecare zi și caută colanți cu model de Crăciun. Poartă-I sub fusta de birou sau cu un pulovăr verde, roșu sau strălucitor și aia e, ești gata să dansezi toată seara.

ARTICOLE SIMILARE

Andra, GAFĂ VESTIMENTARĂ majora la ZUMA

Cât de des ai nevoie de o tunsoare pentru un aspect perfect, în funcție de tipul tău de păr

Andreea Damian

Ultimele reduceri la Sepala

realitatea

Afla cum sa iti faci un machiaj de seara cu mov

realitatea

Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

Andreea Damian

Numărul mare de ore de muncă, asociat cu o creştere a riscului de accident vascular cerebral

Andreea Damian

Scrie un comentariu