Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Celebra cântăreață a îmbrăcat rochia de mireasă la 51 de ani

Gwen Stefani, de 51 de ani, şi Blake Shelton, de 45 de ani, s-au căsătorit în sfârșit, după șase ani de relație! Nunta a avut loc sâmbăta trecută, la ferma din Oklahoma a starului country.

Evenimentul a fost unul intim, la care au participat doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni ai lor. Cei doi au amenajat un cort alb unde să îşi primească rudele şi prietenii.

Cu puţin timp înainte, părinţii lui Gwen Stefani au fost fotografiaţi îmbrăcaţi în ţinute de nuntă, cu un cadou frumos împachetat, în timp ce intrau într-una din maşinile cu care au fost aduşi invitaţii la ferma din Oklahoma.

La eveniment au venit părinţii lui Gwen, Dennis Stefani şi Patty Flynn, care au confirmat pentru presa americană că Blake şi Gwen s-au căsătorit civil cu o lună înainte de eveniment. Kingston, 15 ani, Zuma, 12 ani, şi Apollo, 7 ani, copiii lui Gwen, au jucat un rol important în cadrul ceremoniei şi i-au condus pe miri în faţa preotului care le-a unit destinele.

Gwen şi Blake formează un cuplu din anul 2015 şi s-au logodit anul trecut, în pandemie. Cei doi au mai fost căsătoriți – ea cu rockerul Gavin Rossdale, în timp ce Blake cu artista country Miranda Lambert.

ARTICOLE SIMILARE

Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?

Andreea Damian

Carla’s Dreams și Irina Rimes au devenit designeri de modă

Tabu Tabu

Prima imagine cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în filmul lui Tarantino

Andreea Damian

Renée Zellweger, în rolul lui Judy Garland, „diva bolnavă” de la Hollywood

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi

Tabu Tabu

Fotografie Cristiana Apostol – Lumina

realitatea

Scrie un comentariu