Home > Fashion > Celebra rochie verde Versace, în centrul unui nou scandal

Celebra rochie verde Versace, în centrul unui nou scandal

Versace

Versace dă în judecată Fashion Nova pentru că a reprodus rochia verde pe care Jennifer Lopez a purtat-o la Premiile Grammy în urmă cu 19 ani. Casa de modă italiană își apară drepturile, susținând faptul că i-au fost încălcate regulile privind drepturile de autor.

În documentele înregistrate luni la instanța federală din Los Angeles, reprezentanții casei Versace susțin că Fashion Nova a copiat în mod deliberat rochiile „cu respectarea conștientă a drepturilor superioare ale casei Versace”.

„Aceasta este o acțiune provenită din comportamentul înșelător prin încălcarea flagrantă a imaginii casei de modă Versace – protejată prin drepturile de autor asupra mărcii și produselor lansate – de către Fashion Nova, un vânzător recunoscut pentru încălcarea drepturilor de autor în modă”, mai susțin reprezentanții casei Versace.

Prin acest proces, casa Versace încearcă să pună capăt celei mai recente încercări ale companiei Fashion Nova de a copia opera unui alt designer.

Reprezentanții casei Versace afirmă că cei de la Fashion Nova au mai reprodus numeroase alte look-uri precum designul „Barocco 57”, dar și rochia de seară cu imprimeu cu inimi prezentată în colecția de toamnă 2019.

Diva americană a purtat pentru prima dată creația Donatellei Versace la premiile Grammy în februarie 2000. Fostul CEO Google, Eric Schmidt, a dezvăluit ulterior că au fost atât de multe căutări după fotografii cu rochia după aceea, încât i-a inspirat să creeze Google Images. J. Lo a defilat la Săptămâna Modei de la Milano într-o rochie asemănătoare. Ea şi-a făcut apariţia pe podium într-o rochie verde, cu palmieri, extrem de decoltată şi care i-a lăsat la vedere silueta impecabilă.

 

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
jennifer lopez
Detaliul terifiant dintr-un selfie postat de Jennifer Lopez
shakira
Val de plângeri după ce Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show „erotic” la Super Bowl
jennifer lopez
Designerul preferat de Jennifer Lopez. Artista arată fabulos în toate creațiile lui

Comenteaza acest articol

Celebra rochie verde Versace, în centrul unui nou scandal

by Andreea Damian   1 min
0