Home > Slider > Celebrităţi care au renunţat la cariera de la Hollywood pentru o viață normală

Celebrităţi care au renunţat la cariera de la Hollywood pentru o viață normală

Multe persoane obișnuite își doresc o carieră de succes și să apară la televizor, însă celebritatea nu este întotdeauna numai lapte și miere. Așa se întâmplă că multe celebrități au renunțat definitiv la faimă și s-au retras din lumina reflectoarelor pentru a trăi o viață normală.

Nikki Blonsky. Actrița de 29 de ani a jucat în filmul „Hairspray” (2007), a părăsit lumina reflectoarelor ca să devină make-up artist. Blonsky a mai făcut câteva roluri după interpretarea din Hairspray, însă niciunul nu a fost la fel de bun. Apoi a urmat școala de cosmetică!

Pe Jeff Cohen, de 44 de ani, îl recunoașteți probabil din The Goonies (Tâlharii), un film de aventură din anul 1985. Cohen a decis să întoarcă spatele carierei de actor și a îmbrățișat-o pe cea de avocat.

Peter Ostrum este cunoscut mai ales pentru rolul din Willy Wonka şi fabrica de ciocolată (1971). Peter Ostrum are 60 de ani și e medic veterinar.

Nick Offerman a jucat în filme în paralel cu meseria de tâmplar, la care nu a renunțat niciodată. Deși toată lumea îl știe din sitcomul „Parks and Recreation” (2009-2015), din drama „The Founder” (2016) sau din comedia „We’re the Millers” (2013), actorul de 48 de ani a iubit și lemnul.

Kevin Jonas are 30 de ani și e fondator al trupei Jonas Brothers. Cunoscut și drept Kevin Jonas sau K2, Kevin Jonas, de 30 de ani, a devenit antreprenor.

Tony Danza s-a făcut cunoscut pentru rolurile din seriile „Taxi” (1978-1983) și „Who’s the Boss?” (1984-1992). În 2009, actorul de 67 de ani a devenit profesor de engleză la o școală publică din SUA.

Danny Lloyd, băiețelul din „The Shining” (Strălucirea), un film horror psihologic din 1980 cu Jack Nicholson, are 45 de ani și e profesor de biologie la un colegiu din Kentucky.

Carismaticul Freddie Prinze Jr. (42 de ani) a renunțat la actorie și a devenit chef. Soțului actriței Sarah Michelle Geller,  cu care are 2 copii, îi place atât de mult să gătească încât a scris mai multe cărți de bucate.

Că tot a venit vorba de ea, Sarah Michelle Geller, binecunoscută pentru rolul din „Buffy, spaima vampirilor”, are o afacere în domeniul cooking-ului alături de soțul ei Freddie, pe care îl ajută și la redactarea cărților de bucate.

Aflați despre Ashton Kutcher (40 de ani) că a lucrat și ca antrenor de fotbal la un liceu privat din Los Angeles.

Angus T. Jones (24 de ani) s-a declarat dezgustat de serialul care l-a consacrat – Two and a Half Men – și organizează evenimente.

Mara Wilson (31 de ani) a cunoscut faima cu rolurile din „Matilda” (1996) și Dna Doubtfire” (1993). Nu a mai apărut deloc în lumina reflectoarelor și s-a apucat de scris.

Karyn Parsons a jucat alături de Will Smith în „Prințul din Bel Air”. După ce a renunțat la actorie, Karyn Parsons a înființat mai multe organizații non-profit care sprijină afro-americanii.

Frankie Muniz  (32 de ani) a cunoscut celebritatea cu rolurile din „Malcolm in the Middle” (2000-2006), „ Agentul Cody Banks” (2003) și „O minciună gogonată” (2002). Momentan, este pilot de curse de mașini.

Mike Vitar (39 de ani) din comedia „The Sandlot” (1993) a devenit pompier.

Gemenele Mary Kate și Ashley Olsen, cunoscute și ca surorile Olsen, erau peste tot în anii ’90. În vârstă de 32 de ani, fostele copile răsfățate ale Hollywoodului au renunțat la actorie și s-au dedicat modei.

Leelee Sobieski (35 de ani) a fost o actriță foarte apreciată în anii ’90 și începutul anilor 2000 („Deep Impact” și „Never Been Kissed”). În 2012, Leelee a spus adio actoriei ca să picteze și să sculpteze.

Michael Schoeffling deține un magazin cu articole pentru prelucrarea lemnului. Pe fostul actor, în vârstă de 57 de ani, îl știm din filmele „O aniversare cu bucluc” (1984), „Sirene” (1990) și „Să-l salvăm pe Harry” (1986).

Andrew Shue, binecunoscut pentru rolul lui Billy Campbell din „Melrose Place” (1992–1999), este blogger. După ce a renunțat la actorie a înființat CaféMom, o platformă online de parenting.

Pe Chris Owen îl știți din seria de filme „American Pie”, unde l-a interpretat pe Chuck Sherman, a.k.a. The Sherminator. Owen a devenit chelner.

Articole asemanatoare
Hollywood
Tragedie Hollywood! Un celebru producător s-a aruncat de la etaj. A murit pe loc
secrete de frumusețe
Cele mai vechi secrete de frumusețe de la Hollywood
Hollywood
15 secrete despre actrițele celebre de la Hollywood. Dezvăluiri năucitoare despre Marlene Dietrich
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele

Comenteaza acest articol

Celebrităţi care au renunţat la cariera de la Hollywood pentru o viață normală

by Andreea Damian   2 min
0