Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Celebrități care par să fi descoperit secretul tinereții

Multe dintre actrițele și vedetele de la Hollywood par că au descoperit secretul tinereții veșnice, fiind mereu suple, cu un ten perfect, lipsit de riduri.

Trebuie să fie ceva care înținerește sau ține timpul pe loc în acea apă de la Hollywood! Acesta este un gând pe care îl avem cu toții în cap din când în când atunci când ne uităm la imagini cu vedete care afișează un chip proaspăt și radiant. Aceste vedete ne șochează în continuare cu inconsecvența vârstei și a aspectului lor.

Actrițe celebre precum Jennifer Aniston și Nicole Kidman, și cântărețe ca Jennifer Lopez și Kylie Minogue, par că nu simt pe chip și trump efectele trecerii timpului.

Iată câteva vedete care arată veșnic tinere!

Eve, 1992 vs 2019

Eve și-a început cariera de la o vârstă fragedă și se află de peste 20 de ani în centrul atenției. Acum are 42 de ani și se pare că anii nu au lăsat urme pe chipul ei.

Gabrielle Union, 2009 vs 2021

Vedeta din Majoretele și Being Mary Jane arată surprinzător la vârsta de 48 de ani. Actrița respectă câteva reguli pentru a se menține în formă: bea suficientă apă, se asigură că doarme cel puțin 8 ore de somn și face sport.

Queen Latifah, 1987 vs 2020

Cântăreața și actrița nominalizată la premiile Oscar, Grammy și Emmy a împlinit 51 de ani pe 18 martie. Queen Latifah susține că mănâncă multe legume și carne slabă, se hidratează bine și crede că, atâta timp cât se simte cu sufletul tânăr, vârsta reală nu prea contează.

Alicia Silverstone, 1992 vs 2020

Actrița din Clueless are 44 de ani și spune ca dieta ei este secretul tinereții ei – Alicia este vegetariană și duce un stil de viață eco-friendly. Ea susține că, odată ce a renunțat la carne și produse lactate, a început să arate mai bine după doar 2 săptămâni.

Jeremy Piven, 2005 vs 2021

Celebrul actor și comedian american a spus că ridică greutăți, sare coarda și face jiujitsu. El a mai spus într-un interviu că face yoga de zeci de ani și aleargă după ce se trezește.

Alfre Woodard, 1995 vs 2020

Alfre Woodard are acum 68 de ani, dar uitându-se la pozele sale din trecut, se simte ca și cum ar schimba doar ținutele și coafurile, dar nu îmbătrânește deloc.

Jamie Foxx, 2004 vs 2021

Există întotdeauna o întrebare când vine vorba de Jamie Foxx – cum de arată la fel de tânăr ca în anii 2000? Pe atunci, când avea 33 de ani, avea propriul său serial, The Jamie Foxx Show. Astăzi are 53 de ani și încă este un actor popular care pare să fi găsit fântâna tinereții.

Sharon Stone, 2002 vs 2021

Actrița de 63 de ani spune că secretul ei de tinerețe este ceva pe care l-a luat de la mama ei – un borcan cu cremă hidratantă cu care să-și curețe pielea și să se hidrateze dimineața și seara.

Bianca Lawson, 1991 vs 2019

Bianca Lawson a jucat roluri de adolescenți din 1993 și nu este de mirare de ce. Actrița are 42 de ani, dar nu se vede, deoarece arată fantastic de bine. Bianca preferă îndulcitori naturali în loc de zahăr și ceai în loc de cafea. Actrița consideră că tinerețea este o mentalitate. Ca să rămâi tânăr trebuie să reduci nivelul de stres și să te bucuri de viață.

Alicia Keys, 1997 vs 2021

Cântăreața în vârstă de 40 de ani nu numai că arată tânără și proaspătă, dar reușește să arate și mai tânără fără să poarte machiaj mult – pledează pentru frumusețea naturală. Rutina ei include masaj cu jad, uleiuri și pulpă de castraveți.

Elizabeth Hurley, 2001 vs 2021

În prezent, modelul britanic are 54 de ani, dar în cele mai recente postări de pe Instagram arată în mod legitim ca o tânără de 20 de ani. Și nu a pus deloc efort. Secretele ei sunt hidratarea, o dietă echilibrată și antrenamentele fizice. De exemplu, Elizabeth face genuflexiuni în timp ce se spală pe dinți și consideră că grădinăritul este principala sa formă de exercițiu.

Helena Christensen, 1998 vs 2020

Este greu de crezut, dar celebrul supermodel împlinește 52 de ani anul acesta, arătându-și corpul fără cusur pe contul ei de Instagram. Helena a spus că în Danemarca, de unde provine, oamenii sunt învățați să nu ascundă nimic atunci când vine vorba de ceea ce le-a dat natura.

Janet Jackson, 1998 vs 2020

Legenda muzicii pop a împlinit 55 de ani în luna mai și se pare că 20 de ani nu i-au lăsat urme pe față. Jackson nu dezvăluie cu adevărat secretele ei pentru a rămâne tânără, deși a menționat că are o dietă în mare parte bazată pe legume, nu mănâncă carne și face fitness.

ARTICOLE SIMILARE

Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus

Andreea Damian

O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 36. Interzis la leagăne, permis la tiribombe

Andreea Damian

Decizie finală în dosarul de plagiat pentru melodia „Shape of You” a lui Ed Sheeran. Ce au hotărât judecătorii

Andreea Damian

Puterea posteriorului | Fesele au devenit „noii sâni”?

Andreea Damian

Fura meserie de la make-up artistul vedetelor

Scrie un comentariu