Home > Agenda > Celebritati nascute pe 18 iunie!

Celebritati nascute pe 18 iunie!

Paul McCartney

Nascut pe 18 iunie 1942, in Liverpool, Anglia.

Cantaret si compositor, Paul McCartney si-a castigat celebritatea fiind basistul formatiei The Beatles. Printre nominalizari la diverse festivaluri de muzica si film, acesta a fost mentionat si in Guiness Book ca fiind compozitorul cu cel mai mare success din istoria muzicii. Pe langa Beatles, a mai cantat in formatia Wings si si-a dezvoltat si o cariera solo. Una din piesele compuse de el, cantata de mii de artisti este “Yesterday”.

hepta_1938553Richard Madden

Nascut pe 18 iunie 1986, in Elderslie, Renfrewshire, Scotia.

Actorul s-a remarcat in rolul lui Robb Stark din vestitul serial Game of Thrones. Pasiunea pentru actorie a avut-o inca din copilarie, cand la varsta de 11 ani a intrat in programul de teatru pentru tineri Paisley Arts Centre, pentru a-si depasi timiditatea. Anul acesta a aparut in filmul “Cinderella”, in rolul printului Kit.

Sandra Izbasa

Nascuta in 18 iulie 1990, Bucuresti, Romania.

Sandra Izbasa este o gimnasta romana de talie mondiala, participanta si medaliata, incepand cu anul 2006, la competitii de mare anvergura, europene, mondiale, respectiv la Jocurile Olimpice de vara din 2008 si la Jocurile Olimpice de vara din 2012 de la Londra, unde a fost medaliata cu aur la sarituri. In concursul pe echipe de la Jocurile Olimpice din 2008, desfasurat miercuri 13 august 2008, Sandra Izbasa a obtinut medalia olimpica de bronz alaturi de Gabriela Dragoi, Steliana Nistor si Anamaria Tamarjan.

.

Articole asemanatoare
George R.R. Martin se simte presat de serialul Games of Thrones de la HBO și de fani
Naomi Watts
Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”
Game of Thrones
Autorul George R. R. Martin: Game of Thrones ar fi putut avea 13 sezoane
game of thrones
Vedeta serialului „Game of Thrones”, însărcinată cu primul copil

Loading...

Comenteaza acest articol

Celebritati nascute pe 18 iunie!

by realitatea   1 min
0