Tabu
Image default
lifestyle

Celebritati nascute pe 26 martie!

Diana Ross
Nascuta pe 26 martie 1944, in Detroit, Michigan, SUA.
Cantareata, producatoare muzicala si actrita, a castigat 12 premii Grammy si a fost nominalizata la premiile Oscar. Repertoriul sau cuprinde piese R&B, soul, pop, disco si jazz. Debutul l-a avut alaturi de formatia The Supremes, in anii ’60.

Keira Knightley
Nascuta pe 26 martie 1985, in Teddington, Londra, Anglia.
Actrita a debutat in 1995. A devenit celebra prin rolul sau din seria “Piratii din Caraibe”, unde era Elizabeth Swann. Cateva din filmele in care a jucat sunt: “The Hole” (2001), “Pride & Prejudice” (2005), “The Duchess” (2008), “Anna Karenina” (2012) si “The Imitation Game” (2014).

Steven Tyler
Nascut pe 26 martie 1948, in Boston, Massachusetts, SUA.
Musician, compozitor si producator, Tyler este cunoscut ca fiind vocea trupei Aerosmith. In timpul concertelor sale pline de energie foloseste o garderoba foarte extravaganta si colorata. A fost nominalizat ca unul dintre primii 100 de cantareti ai tuturor timpurilor.

ARTICOLE SIMILARE

Frumusete fara batranete cu Filorga

Penelope Cruz s-a logodit

realitatea

Hugh Jackman, frate cu Tudor Chirilă

realitatea

Andreea Marin şi Simona Pătruleasa: «Noi bârfim deseori»

Dilemele lui Dan Sucu

realitatea

Carmen Bruma, sfaturi pentru un abdomen de invidiat!

1 comentariu

Fonduri UE 25 July 2012 at 11:59

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Răspunde

Scrie un comentariu