Home > Agenda > Celebritati nascute pe 3 aprilie!

Celebritati nascute pe 3 aprilie!


Eddie Murphy

Nascut pe 3 aprilie 1961, in Brooklyn, New York, SUA.

Actor, comediant, scriitor, cantaret si regizor, Eddie Murphy se afla pe locul doi al actorilor cu cele mai mari incasari din istorie. Debutul sau in televiziune l-a avut in „Saturday Night Live”, intre 1980 si 1984. Cateva din filmele in care a jucat sunt: seria „Beverly Hills Cop”, „Dr. Dolittle”, „The Nutty Professor”, „Dreamgirls”. De asemenea, vocea magarusului din seria „Shrek” este interpretata tot de el. Se afla pe locul 10 in lista celor mai mari comici din toate timpurile. Murphy avea 19 ani cand a fost angajat ca actor de rezerva intr-o comedie difuzata la NBC, „Saturday Night Live”. Cand parea ca nu va deveni mai popular, Murphy a fost distribuit in comedia/melodrama „48 Hours” si iata, un star, de opt milioane de USD pentru film, se nascuse.

Alec Baldwin

Nascut pe 3 aprilie 1958, in Amityville, New York, SUA.

Actor, producator si comediant american, cel mai in varsta dintre cei partu frati Baldwin, toti actori cunoscuti. Prima aparitie a lui Alec Baldwin a fost in serialul „Knots Landing”. Cateva din filmele in care a jucat sunt: „Beetlejuice” (1988), „The Hunt for Red October” (1990), „The Marrying Man” (1991), „The Shadow” (1994), „The Aviator” (2004), „The Departed” (2006) si „It’s Complicated” (2009).

Leona Lewis

Nascuta pe 3 aprilie 1985, in Islington, Londra, Anglia.

Cantareata si compozitoare britanica, a castigat in anul 2006 a treia editie a „The X Factor”. In 2007 a scos albumul de debut „Spirit”, care a urcat-o in topurile din Marea Britanie, iar melodia „Bleeding Love” a fost pe primul loc in top timp de sapte saptamani. Cantecul „A moment like this” a fost descarcat de pe internet de peste 50.000 de ori in primele treizeci de minute de la aparitie, stabilind astfel un nou record in Regatul Unit.

Articole asemanatoare
Alec Baldwin
Soția lui Alec Baldwin nu se oprește: va deveni mamă a cincea oară
Eddie Murphy
Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy
hilaria baldwin
Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina
Alec Baldwin
La 61 de ani, un celebru actor va deveni tată… a șasea oară

0 Response

  1. laurentiucat

    e in regula ceea ce ai scris…
    eram la ai ei si m-am comportat normal, dar ei i s-a parut super ok. mi-a facut cu ochiul,m-am dus dupa ea si am primit un “cadou” pe care-l tin minte si acum…

  2. georgel

    Lorena, ai cea mai sexy gura din Romania. Am fantezii cu tine luand-o sus de cand am inceput sa-ti urmaresc blogul. Si o zic cu tot respectul.

Comenteaza acest articol

Celebritati nascute pe 3 aprilie!

by realitatea   1 min
0