Home > Slider > Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open

Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open

serena williams

Serena Williams și-a pierdut cumpătul, sâmbătă noapte (8 septembrie), în finala feminină de la US Open, pe care a pierdut-o în fața japonezei Naomi Osaka (6-2, 6-4). Serena Williams a fost avertizată și penalizată pentru primirea de indicatii din partea antrenorului său, pentru ruperea rachetei și pentru adresarea de insulte. Cele trei avertismente au fost însoțite de amenzi în valoare totală de 17.000 de dolari.

Americanca i-a strigat arbitrului de scaun că este un „hoț”, motiv pentru care a fost sancționată cu pierderea unui game în setul al doilea. Decizia a fost considerată de Serena Williams drept „sexista” în conferința de presă de după meci, ea primind ulterior susținerea mai multor jucătoare din circuit, printre care Billie Jean King și fostul lider mondial Victoria Azarenka.

După aceea a avut loc o discuție aprinsă în mai multe episoade cu arbitrul portughez Carlos Ramos. „Nu trișez pentru a câștiga, prefer mai bine să pierd”, s-a apărat tenismena. „Este incredibil. Nu am primit indicații. Nu am trișat niciodată în viața mea. Îmi datorezi scuze”, i-a spus Serena arbitrului.

La al doilea avertisment, primit după ce și-a rupt racheta, în urma unui break realizat de adversară, acțiune ce i-a adus o penalizare de un punct, Serena și-a ieșit din minți. „Este un atac personal. Greșești. Nu vei mai arbitra niciodată un meci al meu. Îmi datorezi scuze. Ești un mincinos”, l-a acuzat spotiva. „Ești un hoț. Mi-au furat un punct”, a continuat ea, iar in acel moment arbitrul i-a aplicat și al treilea avertisment, sinonim cu un game pierdut, o sancțiune rară la acest nivel.

Astfel, Serena Williams a ratat șansa de a egala recordul absolut de titluri de Mare Șlem (24). Duminică, mai multe celebrități au sărit în apărarea Serenei Williams pe rețelele de socializare.

Nicki Minaj (cântăreață)

View this post on Instagram

#QueenTingz

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Hailey Baldwin (model)

Amy Schumer (actriță)

Rowan Blanchard (actriță)

https://www.instagram.com/p/Bne3j1yBsAN/?utm_source=ig_embed

Articole asemanatoare
serena williams
Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei
serena williams
Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros
Harry și Meghan
Decizie grea pentru Harry și Meghan: trebuie să aleagă nașii bebeluşului. Serena Williams, printre favoriți

Comenteaza acest articol

Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open

by Andreea Damian   1 min
0