Tabu
BEAUTY What's hot

Celebrity Make-up: Cameron Diaz în filmul “The Counselor”

Cameron Diaz a fost Malkina în filmul „Avocatul” (The Counselor), o producție în care actrița a avut șansa să arate că poate să joace și roluri negative. Chiar și machiajul purtat a fost unul impunator, completând perfect tunsoarea și ținuta.

Dacă vrei să afli cum să realizezi machiajul din filmul „The Counselor” al frumoasei Cameron Diaz, make-up artistul Dana Argeşan îţi dezvăluie pas cu pas:

BAZA
Secretul acestui make-up este tenul ultramat. Acest rezultat a fost obținut cu ajutorul unei baze matifiante ce s-a aplicat pe sub fondul de ten. Această bază încorsetează foarte bine excesul de sebum, fiind ideală pentru tenurile mixte și grase.
Și fondul de ten special pentru aceste tipuri de ten lasă un efect mat, mai ales dacă este fixat cu pudră pulbere mată.
Odată uniformizat perfect tenul, se iluminează zona de sub ochi cu un corector sau anticearcan într-o nuanță cu două tonuri mai deschisă decât fondul de ten. Nu uitați să aplicați anticearcăn și pe pleoapele mobile și să-l fixați cu pudră pentru a preveni transferul machiajului.

OCHII
Sprâncenele sunt redesenate cât mai natural, fie în creion, fie cu ajutorul unui fard de sprâncene.
Pliul pleoapelor este trasat în nuanțe de bej maro, iar pe pleoapele mobile s-a aplicat un fard bej-ivory.
Aplicarea eyeliner-ului
Pentru mai multă precizie, linerul se trasează cu ajutorul unei pensule speciale pentru mai multă precizie. Se începe cu partea de la baza genelor și se îngroașă în partea dinspre exteriorul pleoapelor superioare. În unghiul intern, cu mare precizie, se prelungește conturul superior, ieșind peste unghiul intern pentru a crea un efect mai special pentru forma ochilor.
Și conturul inferior al ochilor este conturat în liner negru. Pe sub acest contur s-au trasat două puncte negre, tot în liner.
Nu recomand acest gen de make-up pentru persoanele cu ochii mici, deși este un machiaj jucăuș, chiar felin.
Genele sunt definite cu mascara.

BUZELE ȘI POMEȚII
Buzele și blush-ul joacă un rol discret și vin doar în completarea aspectului tenului. Nu se crează un contrast, tocmai pentru a lăsa întâietate machiajului grafic de la nivelul ochilor.

Foto: 20th Century Fox

ARTICOLE SIMILARE

Logodnicul lui Ellie White, declaratii halucinante: “Planul de nunta NU ramane in picioare!”

Chanel pierde o mare valoare

Crema electrizantă

realitatea

Concurent de la MasterChef MORT in conditii tragice impreuna cu sotia lui!

Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

Andreea Damian

BRENCIU – despartit de nevasta de doua saptamani!

Scrie un comentariu