Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Celebrity Make-up: Leighton Meester

Machiajul unei Gossip Girl nu este niciodată unul banal, chiar şi atunci când pare simplu. Leighton Meester este celebritatea a cărui machiaj intră de data aceasta sub lupa noastră.

“Acest gen de make-up este unul foarte chic, iar minimalismul său îl face şi mai rafinat,” explică  Dana Argeşan.

Dacă vrei să afli cum să realizezi machiajul de covor roşu al frumoasei Leighton Meester, make-up artistul Dana Argeşan îţi dezvăluie pas cu pas:

BAZA
Se uniformizează tenul cu ajutorul unui fond de ten luminos și cremos. Efectul trebuie să fie un ten radiant.
Pentru a obţine acest efect, fixaţi fondul de ten cu pudră satinată, ce captează lumina, estompând zonele uscate ale feţei. Este un machiaj ideal pentru o persoană cu tenul uscat sau chiar matur, pentru că lumina captată de particulele de sidef din aceste texturi diminuează liniile fine.

OCHII
Sprâncenele sunt pensate foarte natural, fiind doar pieptanate și fixate. Acestea nu se definesc nici prin fard, nici prin creion de sprâncene, ceea ce impune o formă naturală simetrică.

Pe pleopele mobile s-a aplicat un fard caramel, perfect pentru culoarea de iris căprui. Conturul ochilor este trasat în creion khol negru și intensificat la bază cu un liner tot negru pentru profunzime și mai multă „drama”.

Pe zona inferioara a ochilor s-a aplicat un contur natural din fard în tonuri de bej inchis, iar pe conjunctiva s-a trasat un contur în creion khol negru. Pentru a preveni dizolvarea acestuia optaţi pentru o formulă waterproof.

Pe rama superioară s-au aplicat gene false foarte naturale.

Ultimul pas la nivelul ochilor este ondularea genelor și definirea lor cu mascara.

BUZE ȘI POMEȚI
Pe buze s-a aplicat un ruj hidratant în nuanţa caramel, iar ca şi completare, la nivelul pomeţilor s-a aplicat o nuanţă similară de blush, în textură satinată pentru un efect de highlight.

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

Shiseido – casa resurselor sufletului

realitatea

Barbie, pusă la îngrăşat! Cum ar arăta idolul fetiţelor supraponderală

realitatea

5 moduri prin care poti scurta rutina de ingrijire, dimineata

Consolare: VICTOR SLAV in brate cu o blonda celebra!

TOP 5 produse de beauty esenţiale pentru o rutină minimalistă

Tabu Tabu

E gravida! Fosta sotie a unui mare sportiv roman arunca bomba

Scrie un comentariu