Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Celebrity Make-up: Naomi Campbell

Naomi Campbell este supermodelul care a marcat istoria și a deschis “porțile” succesului în modelling pentru alte modele de culoare. Se află printre primele trei cele mai recognoscibile modele, a prezentat pentru unele dintre cele mai importante case de modă și în ciuda vieții tumultoase și trecerii timpului, Naomi încă poate prezenta cu succes, eclipsând multe tinere care o urmează pe podium.

Dacă îţi doreşti să afli cum să realizezi acest machiaj de covor roşu al frumoasei Naomi Campbell, make-up artistul Dana Argeşan îţi dezvăluie pas cu pas:

UNIFORMIZAREA TENULUI
Pregătiţi tenul pentru machiaj prin demachiere și hidratare. Continuaţi cu uniformizarea tenului prin aplicarea unui fond de ten fluid. Fondul de ten se fixează cu pudră, după ce în prealabil a fost iluminată zona cercănelor.
Tot cu ajutorul unui iluminator se structurează şi se redefinesc trăsăturile astfel: se aplică pe coama nasului, sub aripioarele nasului și pe deasupra pomeților.
De-a lungul nasului, pornind de la zona dintre ochi s-a aplicat o umbră obținută cu ajutorul unui corector închis la culoare pentru a obține efectul de îngustare a nasului.
Aceeași umbră obținută din corector închis a fost aplicată și pe sub bărbie pentru a reduce optic lungimea.

MACHIAJUL OCHILOR
Sprâncenele sunt arcuite armonios cu fard într-o nuanţă apropiată de cea a părului.
Începeţi machiajul ochilor cu trasarea bananei în fard. Nuanța aleasă pentru efectul de umbrire este nisipiu (maro rece). Acest efect se obține cu privirea frontală în oglindă, iar pe banană se vine cu o pensulă mai plată pentru precizie. Cu ajutorul unei pensule mai groase se difuzează fardul pe zona de deasupra bananei.
În zona de sub banană este pleoapa mobilă unde s-a aplicat un fard ciocolatiu mat. În unghiul intern s-a aplicat o nuanță satinată de bej-auriu. Conturul ochilor a fost trasat în creion și finisat cu ajutorul unei pensule.
Genele sunt ondulate înainte de a fi definite cu mascara.

BUZELE ŞI POMEŢII
Buzele sunt conturate în bej, iar rujul în textură glossy este nuanţa nude-roz.
Pomeții sunt sculptați în tonuri de peach și dau un aer fresh întregului look.

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa

Regulile unei vacanțe perfecte

realitatea

OSCAR 2014: Cotele caselor de pariuri!

Cel mai popular make-up artist și guru în frumusețe pe YouTube recunoaște că este transgender

Andreea Damian

Altfel de SILICON in actiune: FISKARS – seductie in bucatarie! FOTO!

realitatea

Actrita Olimpia Melinte s-a ingrasat 10 kg in doua saptamani ca sa filmeze goala!

Scrie un comentariu