Tabu
CULTURE What's hot

CELIA a facut nunta de 100.000 euro la conac / FOTO

CELIA a fost îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, de un alb imaculat, cu trenă, comandată din Australia, iar la biserică a fost adusă cu un Bentley de epocă, decapotabil.
În faţa bisericii ortodoxe din localitatea Ghelari, judeţul Hunedoara, acolo unde s-a ţinut ceremonia religioasă, forfota a început cu puţin înainte de ora 17:00, odată cu sosirea primilor invitaţi. Celia a ajuns cu aproximativ o jumătate de oră mai târziu, fiind deja aşteptată cu nerăbdare de către soţul ei, prietenii foarte apropiaţi şi rudele care au luat parte la fericitul eveniment. „Emoţii mari nu am. Pot spune doar că mă simt foarte fericită!”, a declarat, zâmbind larg, Celia, în momentul în care a coborât din cocheta maşină cu care a fost adusă.

După o scurtă „şedinţă foto” în faţa lăcaşului de cult, cântăreaţa a intrat în biserică, însoţită de cele două perechi de naşi şi trei domnişoare de onoare, spunându-le celor din jurul ei că „îi iubeşte foarte mult”. Slujba religioasă a durat aproximativ o oră şi la ea au avut acces doar familia şi invitaţii Celiei, între care şi cunoscutul cântăreţ Costi Ioniţă şi manechinul Roxana Ilie, care le-au urat mirilor „fericire multă şi să-i binecuvânteze Dumnezeu cu copii frumoşi”. 

La finalul ceremoniei religioase, în momentul în care a ieşit din biserică, întrebată cum se simte, Celia a spus: „E cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Mă simt perfect. E minunat!”, ne-a zis cântăreaţa. La rândul său, mama sa a declarat, vizibil emoţionată, că îşi doreşte ca fiica ei şi proaspătul ginere să aibă parte de o viaţă frumoasă.

În jurul orei 19:00, tot alaiul a pornit spre conacul unde a fost organizată petrecerea de nuntă. Acolo, cei peste 300 de invitaţi s-au putut delecta cu un meniu diversificat şi rafinat, într-un decor de vis. Se zvoneşte că la nuntă au cântat băieţii de la „Alb Negru”, dar şi Ştefan Stan, şi că întreaga petrecere a costat o avere: aproximativ 100.000 de euro. 

Celia, pe numele ei Cristina Ioana Solcan, e originară din oraşul Simeria, judeţul Hunedoara. Cântăreaţa şi şi iubitul ei, Ardeli, s-au cununat civil la începutul lunii mai în Australia, acolo unde a locuit proaspătul ei soţ. Cei doi îndrăgostiţi au ales să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu, în România.

Costi Ioniţă, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai Celiei, a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii de la cununia religioasă. Celia a purtat o rochie albă, pe cap o diademă şi în mână a avut un buchet de trandafiri roz. Mirele a fost şi el foarte prezentabil şi nu a scăpat-o nici o clipă din ochi pe soţia sa.

Petrecerea are loc în această seară la un restaurant din Deva şi la eveniment vor cânta Costi Ioniţă, Ştefan Stan, Lora şi Adriana Antoni.

În urmă cu un an Celia spunea într-un interviu pentru Libertatea.ro: “Ardeli este tot ce mi-am dorit. Mi-am dorit să găsesc un om care să simt că poate să ofere cât pot eu să ofer și împreună să dăm un exemplu pozitiv, într-o lume plină de exemple negative, o speranță pentru cei care încă mai caută iubirea adevărată. El mă completează perfect!”.

celia nunta 2Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/celia-nunta-deva-bentley-frumoasa-cantareata-460590.html#ixzz2cyGLJ7d1

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 18 iunie!

realitatea

COSR il va sanctiona pe FLAVIUS KOCZI pentru abandonul din finala: VA PIERDE bursa olimpica!

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu