Home > Agenda > Celine Dion a anunțat sfârșitul: „A fost o experiență incredibilă”

Celine Dion a anunțat sfârșitul: „A fost o experiență incredibilă”

Celine Dion

Celine Dion şi-a anunţat fanii printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram că va încheia seria concertelor de la Las Vegas. Artista le-a promis totodată că ultimele spectacole pe scena de la Caesar Palace din Las Vegas vor fi cu totul speciale.

„Cu sentimente mixte mă gândesc la această ultimă serie de spectacole. Las Vegas-ul a devenit casa mea şi să cânt la Caesar Palace a ocupat un loc important în viaţa mea în ultimele două decenii. A fost o experienţă incredibilă şi sunt extrem de recunoscătoare fanilor care au venit să ne vadă de-a lungul anilor. Până la marele final, fiecare spectacol pe care îl vom face la Colosseum va fi special”, a mărturisit cântăreața canadiană.

https://www.instagram.com/p/BoHQ4QWgqHj/?taken-by=celinedion

Celine Dion, în vârstă de 50 de ani, va susţine ultimul concert în Las Vegas pe 8 iunie 2019. Diva a început să cânte la Caesar Palace în 2003, iar până în 2007 3 milioane de spectatori asistaseră la show-urile sale ţinute sub numele „A New Day”. În cinci ani a reușit să vândă bilete de peste 400 de milioane de dolari.

După câţiva ani de absenţă, artista a revenit în 2011 la Las Vegas cu seria de concerte „Celine”, reușind în cinci ani să strângă 240 de milioane de dolari.

Celine Dion nu a explicat de ce a decis să încheie seria de concerte „Celine”, dar o postare recentă de pe Instagram ar putea fi un indiciu. Cântăreața pregătește un nou album- ultimul album în engleză, „Loved Me Back to Life”, a fost lansat în 2013, iar „Encore un soir”a fost lansat în 2016) și un turneu mondial. Celine Dion nu a mărturisit dacă-și ia rămas bun definitiv de la Las Vegas.

https://www.instagram.com/p/Bn8kPfGA0Uy/?utm_source=ig_embed

 

Articole asemanatoare
Celine Dion
Celine Dion, schimbare radicală. A renunțat la părul lung și șaten, iar acum parcă a întinerit
celine dion
Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”
celine dion
Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris
Celine Dion
Celine Dion va fi celebrată într-un film biografic

Comenteaza acest articol

Celine Dion a anunțat sfârșitul: „A fost o experiență incredibilă”

by Andreea Damian   1 min
0