Tabu
Image default
PEOPLESlider

Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

„Te rog, nu te tatua. Dacă totuși o faci, fă un tatuaj fals”, este rugămintea pe care Celine Dion i-a adresat-o lui Drake.

Este cunoscut faptul că artistul canadian și-a facut tatuaje cu chipurile celebrităților. Până în prezent, rapperul din Toronto și-a făcut mai multe tatuaje permanente cu chipurile actorului Denzel Washington, trupei The Beatles, și ale cântărețelor Aaliyah, Sade și Rihanna care mănâncă înghețată. În urmă cu doi ani, Drake i-a spus lui Celine Dion la Billboard Music Awards că intenționează să adauge chipul ei la colecția sa impresionantă de tatuaje.

În timpul unui interviu pentru iHeartRadio Canada, Dion a făcut un apel disperat compatiotrului ei în speranța că el va evita să ia o decizie „neînțeleptă”.

„Te rog, Drake, te iubesc foarte mult. Pot să îți spun ceva? Nu face asta”, a spus Celine Dion. „Îmi poți scrie scrisori de dragoste. Îmi poți trimite autografe pentru copiii mei. Poți veni să mă vizitezi. Poți veni la prânz sau cină. Putem merge să bem ceva. Putem cânta împreună. Orice vrei tu. Pot vorbi cu mama ta. Orice vrei, dar te rog”, a continuat artista de 51 de ani.

„Toţi înaintăm în vârstă. Întotdeauna am fost foarte slabă. Pe măsură ce trece timpul, pe măsură ce îmbătrâneşti, faţa mea se va alungi şi (tatuajul) nu va fi mai drăguţ. Nu te tatua, te rog! Dacă o faci, fă unul fals”, a încercat să-l convingă Celine Dion.

Drake s-a dat la Heidi Klum

Topmodelul german Heidi Klum a dezvăluit în timpul show-ul lui Ellen DeGeneres că Drake i-a făcut avansuri la începutul acestui an, deși știa că vedeta e implicată deja într-o relație. Ba mai mult, rapperul canadian i-a trimis mai multe mesaje.

Drake, care s-a iubit printre altele cu Rihanna, Jennifer Lopez, Tyra Banks sau Nicki Mina,j a invitat-o de mai multe ori în oraș, dar Heidi l-a refuzat de fiecare dată. Mai mult, fotomodelul german a spus în direct în emisiunea lui Ellen: „Drake, îmi pare rău, dar nu-ți voi răspunde la mesaje”. „Ai venit practic cu o săptămână mai târziu”, a râs aceasta.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi și soțul ei au avut parte de mare sărbătoare în familie

Tabu Tabu

„Dan Negru a murit!” Reacția genială a prezentatorului: „Mi-o merit!”

Andreea Damian

Băiatul adoptat al Luminiței Anghel snopit în bătaie în casa lui

Tabu Tabu

Meghan Markle, probleme cu nașterea? Medici de top: riscurile, mai mari în rândul femeilor de culoare

Andreea Damian

Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting

Andreea Damian

3 relatii lungi din showbiz

realitatea

Scrie un comentariu