Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Celine Dion concertează în România

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, într-o conferinţă pe Arena Naţională, că la Primărie există o solicitare din partea impresarilor lui Celine Dion pentru ca artista canadiană să concerteze în Bucureşti vara viitoare.

„Prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente, mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la PMB – Direcţia Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion. Perioada în care ar putea să vină la Bucureşti este vara viitoare.

Cu siguranţă vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de obicei Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim, bineînţeles, împreună acest calendar. Dar din verificările pe care le-am făcut până acum nu ar pune în pericol calendarul competiţional”, a spus Gabriela Firea, într-o declaraţie de presă susţinută la Arena Naţională.

Cel mai bine vândută cântăreață a tuturor timpurilor

Celine Dion devenit cunoscută în anii ’80 după câștigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și a Eurovisionului. În anii ‘90 a obținut succes la nivel mondial după lansarea câtorva materiale discografice de succes în engleză și franceză, devenind unul din cei mai bine vânduți cântăreți din istoria muzicii.

În 2004, după ce albumele sale au fost comercializate în peste 175 de milioane de copii, Dion a primit în cadrul premiilor World Music Awards distincția Chopard Diamond Award pentru că a devenit cea mai bine vândută cântăreață a tuturor timpurilor.

Sony BMG a anunțat ]n aprilie 201că vânzările materialelor discografice ale lui Dion au depășit 200 de milioane de copii. Iar in martie 2018, presa internațională a speculat ca vânzările lui Dion au depășit 250 de milioane de copii în intreaga lume, confirmarea acestui fapt fiind vizibilă pe pagina celor de la billboard.com.

ARTICOLE SIMILARE

Machiajul ochilor caprui

realitatea

Fotografii Sorin Onisor – Copilaria

realitatea

Ce mare și frumoasă s-a făcut Zenaida – Maria, fiica Adelinei Pestrițu

Tabu Tabu

Prințul Charles, primul mesaj public de când s-a îmbolnăvit de coronavirus

Andreea Damian

Julia Roberts, cinci sfaturi pentru un ten perfect

Andreea Damian

Prima mască de protecție care nu ascunde fața are și o grămadă de alte avantaje

Andreea Damian

Scrie un comentariu