Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”

celine dion

Tehnologia poate duce la agresiune, este de părere Celine Dion. Cântăreața canadiană crede că lumea ar trebui să folosească telefoanele și computerele mai „inteligent”.

Artista în vârstă de 51 de ani consideră că utilizarea excesivă a tehnologiei a dus la o creștere a agresiunii. Nu mai există relații interumane adevărate: „Nu ne mai privim în ochi, nu ne atingem și nu ne simțim – este parțial vina tehnologiei”, a spus vedeta.

Social media și tehnologia face parte din viața noastră și Celine Dion înțelege asta foarte bine. Are trei copii – Rene-Charles, de 18 ani, și gemenii Eddy și Nelson, de 8 ani, cu care vorbește frecvent prin intermediul gadgeturilor.

Interpreta hitului My Heart Will Go On este însă îngrijorată că va pierde legătura cu proprii copii dacă nu le limitează accesul la tehnologie. „Le spun (n.r. copiilor) să lase telefonul din mână și să mă privească (…) Ei urăsc asta, dar trebuie să-i fortăm să vorbească și să scrie ceva”, a explicat Celine. Cu toate acestea, cântăreața nu crede că interzicerea utilizării tehnologiei este răspunsul.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Viaţa cântăreţei va fi subiectul filmului „The Power of Love”, în care casa de producţie franceză Gaumont investeşte 23 de milioane de dolari, cu aprobarea interpretei. Filmul se bazează pe câteva dintre cele mai cunoscute piese lansate de Dion: „All by Myself”, „My Heart Will Go On” şi „I’m Alive”. Regizoarea filmului este Valerie Lemercier, care va interpreta şi rolul principal.

ARTICOLE SIMILARE

Billy Porter și povestea rochiei cu pene de aur de la Premiile Oscar

Andreea Damian

Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness

Dora Constantinovici

Celebritati nascute pe 2 august!

realitatea

Giulia & Contracepția de urgență la Club Tabu! Galerie foto

Stări

realitatea

Recenzie: Copilul divin de Pascal Bruckner

realitatea

Scrie un comentariu