Home > beauty > Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris

Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris

celine dion

Celine Dion a semnat primul ei contract din carieră cu o companie de cosmetice. Marți, un reprezentant al brandului francez L’Oreal Paris a anunțat că artista canadiană a devenit noua ambasadoare L’Oréal Paris.

„Nu m-am gândit niciodată la asta, mai ales la 51 de ani. M-am gândit serios la propunere, deoarece dacă numele meu apare, aș vrea să cred cu adevărat în asta.”, a spus câștigătoarea a cinci premii Grammy, potrivit Independent. „Având în vedere că LOréal Paris oferă femeilor atât de multe instrumente pentru a se simți bine, puternice, pentru a avea o voce și pentru a simți că merită totul, am fost onorată să devin ambasadorul global al brandului și să reprezint femeile din întreaga lume.”, a mai spus Celine Dion.

Cântăreața se alături astfel unui șir de femei celebre care au reprezentat cu succes brandul francez – Dame Helen Mirren, Jane Fonda, Amber Heard și Duckie Thot. Celine va avea prima campanie publicitară pentru brandul de colorare a părului Excellence Crème, de la LOréal Paris. Realizat în Paris, clipul publicitar va avea premiera mondială pe 22 aprilie.

Vedeta speră că poate să încurajeze femeile să-și îndeplinească visele și să se simtă frumoase. „Vreau ca toată lumea să simtă că are dreptul să se exprime, fie că este vorba de modă și frumusețe, folosind vocea lor, fie prin altceva important pentru ea”, explică Dion.

Contractul pe care tocmai l-a încheiat cu L’Oréal reprezintă începutul unui nou capitol din cariera sa, ținând cont că rezidența sa la Las Vegas se va încheia în luna iunie. Asta nu înseamnă că se lasă de muzică. Celine Dion anunță lansarea unui nou album în limba engleză și un turneu. „Când te gândești că am terminat, atunci încep. Închei show-urile la Caesars Palace în Las Vegas. Lansez un nou album în engleză și plec în turneu. Iar colaborarea mea cu LOréal Paris este începutul unei noi călătorii minunate pentru mine”, a declarat artista.

 

Articole asemanatoare
celine dion
Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”
Celine Dion
Celine Dion va fi celebrată într-un film biografic
celine dion
Celine Dion: toate outfiturile ei ciudate au ceva în comun și transmit un mesaj clar
celine dion
Celine Dion se apără după ce a fost acuzată de satanism: „Fiecare copil trebuie să…”

1 Response

  1. Pingback : Celine Dion, ambasadoare | REALITATEA.NET - Ziare pe Net

Comenteaza acest articol

Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris

by Andreea Damian   1 min
1