Home > beauty > Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris

Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris

celine dion

Celine Dion a semnat primul ei contract din carieră cu o companie de cosmetice. Marți, un reprezentant al brandului francez L’Oreal Paris a anunțat că artista canadiană a devenit noua ambasadoare L’Oréal Paris.

„Nu m-am gândit niciodată la asta, mai ales la 51 de ani. M-am gândit serios la propunere, deoarece dacă numele meu apare, aș vrea să cred cu adevărat în asta.”, a spus câștigătoarea a cinci premii Grammy, potrivit Independent. „Având în vedere că LOréal Paris oferă femeilor atât de multe instrumente pentru a se simți bine, puternice, pentru a avea o voce și pentru a simți că merită totul, am fost onorată să devin ambasadorul global al brandului și să reprezint femeile din întreaga lume.”, a mai spus Celine Dion.

Cântăreața se alături astfel unui șir de femei celebre care au reprezentat cu succes brandul francez – Dame Helen Mirren, Jane Fonda, Amber Heard și Duckie Thot. Celine va avea prima campanie publicitară pentru brandul de colorare a părului Excellence Crème, de la LOréal Paris. Realizat în Paris, clipul publicitar va avea premiera mondială pe 22 aprilie.

Vedeta speră că poate să încurajeze femeile să-și îndeplinească visele și să se simtă frumoase. „Vreau ca toată lumea să simtă că are dreptul să se exprime, fie că este vorba de modă și frumusețe, folosind vocea lor, fie prin altceva important pentru ea”, explică Dion.

Contractul pe care tocmai l-a încheiat cu L’Oréal reprezintă începutul unui nou capitol din cariera sa, ținând cont că rezidența sa la Las Vegas se va încheia în luna iunie. Asta nu înseamnă că se lasă de muzică. Celine Dion anunță lansarea unui nou album în limba engleză și un turneu. „Când te gândești că am terminat, atunci încep. Închei show-urile la Caesars Palace în Las Vegas. Lansez un nou album în engleză și plec în turneu. Iar colaborarea mea cu LOréal Paris este începutul unei noi călătorii minunate pentru mine”, a declarat artista.

 

Articole asemanatoare
shermar moore din crimina
Dramă pentru un actor din “Young & Restless”! Shermar Moore trece printr-o nouă pierdere!
Celine Dion
Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani
Celine Dion
Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”
Celine Dion
Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

1 Response

  1. Pingback : Celine Dion, ambasadoare | REALITATEA.NET - Ziare pe Net

Comenteaza acest articol

Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris

by Andreea Damian   1 min
1