Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

La mai bine de trei ani de la moartea soțului ei, René Angélil, Celine Dion este pregătită, în sfârșit, să-și găsească dragostea.

Celine Dion, alături de răposatul ei soţ, René Angélil

Ziua de 14 ianuarie 2016 rămâne pentru Celine Dion una dintre cele mai negre din viaţa ei. În acea zi, cântăreața în vârstă de 51 de ani și-a pierdut soțul și totodată managerul, pe René Angélil. El a fost săpus de cancer la gât, o boală cu care se luptă din 1999. Avea aproape 74 de ani. Era bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu 25 de ani și cu care i-a făcut pe cei trei copii ai ei: René-Charles, Nelson și Eddy.

Artista și-a spus că nu-l va uita niciodată pe René. „Am fost întotdeauna cea mai norocoasă femeie din lume, pentru că eram cu cel mai bun bărbat din lume. Și în fiecare zi, încă îl văd pentru că cei trei copii ai mei seamănă foarte mult cu el și este uimitor. Era cu adevărat un om excepțional”, a declarat emoționată Celine Dion pentru revista Eonline. Prin aceste vorbe, ea dovedește că încă-i poartă o dragoste pasională.

Chiar dacă vedeta spune adesea că „nu va găsi niciodată o iubire precum cea pe care a împărtășit-o cu Rene”, nu spune „NU” unei noi relații. Celine Dion se simte în sfârșit pregătită să trăiască o nouă iubire.

„Sunt îndrăgostită, sunt îndrăgostită de viața mea, sunt îndrăgostită de copiii mei, sunt îndrăgostită de munca mea. Îmi place ceea ce fac astăzi chiar mai mult decât înainte”, a spus ea. Celine Dion a adăugat că nu a fost împotriva ideii unui alt bărbat în viața sa.

Deci, în inima cântăreței există suficient spațiu pentru o nouă dragoste. Celine Dion le-a promis fanilor că-i va ține la curent cu noutăți despre viața ei sentimentală. Cu toate acestea, „Nu voi mai găsi niciodată o iubire ca el”, spunea ea. „Unele povești sunt pur și simplu de neînlocuit”.

În ultima perioadă au tot circulat zvonuri potrivit cărora Celine ar avea o relație cu dansatorul Pepe Munoz, care este cu 17 ani mai tânâr decât ea.

 

ARTICOLE SIMILARE

O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

Andreea Damian

Fiecare femeie se transformă, în final, în mama ei. De la ce vârstă începe procesul

Andreea Damian

Elemente-cheie din moda Belle Époque: Gibson Girl, Audubon & Poiret

Ciocîrlan

O postare video a președintelui SUA Donald Trump a fost eliminată din cauza drepturilor de autor

realitatea

Casa de modă Fenty, fondată de Rihanna în colaborare cu LVMH, se închide după doi ani

Andreea Damian

Actor din “Tânăr și neliniștit s-a îmbolnăvit cu Corona Virus

Tabu Tabu

2 comentarii

Dantela 15 October 2019 at 16:08

sigur au asteptat cu sufletul la gura? ce va place voua sa faceti drama din orice…

Răspunde

Scrie un comentariu