Home > Sex-Relatii > Dragoste > Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

Celine Dion

La mai bine de trei ani de la moartea soțului ei, René Angélil, Celine Dion este pregătită, în sfârșit, să-și găsească dragostea.

Celine Dion, alături de răposatul ei soţ, René Angélil

Ziua de 14 ianuarie 2016 rămâne pentru Celine Dion una dintre cele mai negre din viaţa ei. În acea zi, cântăreața în vârstă de 51 de ani și-a pierdut soțul și totodată managerul, pe René Angélil. El a fost săpus de cancer la gât, o boală cu care se luptă din 1999. Avea aproape 74 de ani. Era bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu 25 de ani și cu care i-a făcut pe cei trei copii ai ei: René-Charles, Nelson și Eddy.

Artista și-a spus că nu-l va uita niciodată pe René. „Am fost întotdeauna cea mai norocoasă femeie din lume, pentru că eram cu cel mai bun bărbat din lume. Și în fiecare zi, încă îl văd pentru că cei trei copii ai mei seamănă foarte mult cu el și este uimitor. Era cu adevărat un om excepțional”, a declarat emoționată Celine Dion pentru revista Eonline. Prin aceste vorbe, ea dovedește că încă-i poartă o dragoste pasională.

Chiar dacă vedeta spune adesea că „nu va găsi niciodată o iubire precum cea pe care a împărtășit-o cu Rene”, nu spune „NU” unei noi relații. Celine Dion se simte în sfârșit pregătită să trăiască o nouă iubire.

„Sunt îndrăgostită, sunt îndrăgostită de viața mea, sunt îndrăgostită de copiii mei, sunt îndrăgostită de munca mea. Îmi place ceea ce fac astăzi chiar mai mult decât înainte”, a spus ea. Celine Dion a adăugat că nu a fost împotriva ideii unui alt bărbat în viața sa.

Deci, în inima cântăreței există suficient spațiu pentru o nouă dragoste. Celine Dion le-a promis fanilor că-i va ține la curent cu noutăți despre viața ei sentimentală. Cu toate acestea, „Nu voi mai găsi niciodată o iubire ca el”, spunea ea. „Unele povești sunt pur și simplu de neînlocuit”.

În ultima perioadă au tot circulat zvonuri potrivit cărora Celine ar avea o relație cu dansatorul Pepe Munoz, care este cu 17 ani mai tânâr decât ea.

 

Articole asemanatoare
Celine Dion
Concertul lui Celine Dion din București a fost reprogramat
shermar moore din crimina
Dramă pentru un actor din “Young & Restless”! Shermar Moore trece printr-o nouă pierdere!
Celine Dion
Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani
Celine Dion
Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

2 Responses

  1. Pingback : Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită” - Stiri eZZ

Comenteaza acest articol

Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

by Andreea Damian   1 min
2