Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Celine Dion, filmată într-o ipostază șocantă: a fost pusă la pământ și încătușată

Celine Dion

Celine Dion nu este doar o artistă talentată ci și o afaceristă desăvârșită. Și-a lansat marți noua linie vestimentară pentru copii într-un mod cât se poate de original.

După ce a fost doborâtă la pământ și încătușată, Celine Dion a făcut anunțul. Filmulețul a apărut pe pagina de Instagram a cântăreței și face parte din campania de lansare a propriului brand de îmbrăcăminte pentru copii – Célinununu.

Dar maniera în care a anunțat acest proiect este foarte brutală. în filmuleț Celine Dion pare că-și calmează fanii, zâmbind: „E ok, e ok, sunt Celine Dion!”

https://www.instagram.com/p/BqFS8mDAoqt/

La finalul reclamei, se poate vedea adresa site-ului Célinununu, cu o varietate de fotografii în care pozează copii îmbrăcați în ținute neutre. Tot atunci, apar și citatele: „Creșteți fetele și băieții în același fel”, „Depinde doar de tine”, „Copiii trebuie învățați să gândească, nu ceea ce să gândească”.

Colecția de haine lansată de cântăreață cuprinde de la topuri la jachete, rochii, pantofi și pături, dar și hăinuțe pentru bebeluși.

Misiunea liniei vestimentare apare și pe site: „Celinununu unește două forțe într-o singură voce: moda are puterea de a modela mințile oamenilor. Copiii trebuie inspirați să fie liberi și să-și găsească propriul stil prin intermediul hainelor”.

Nu este prima dată când Celine Dion își încearcă norocul în afaceri. După moartea tragică a soțului ei, cântăreața a lansat o colecţie de genţi de lux, care conţine peste 200 de piese, cu prețuri cuprinse între 108 și 400 de dolari. Gențile pot fi cumpărate de pe site-ul artistei, www.celinedion.com.

ARTICOLE SIMILARE

Eco-Fashion sau de ce să ne îmbrăcăm în verde

realitatea

ALEXA CHUNG POARTA HILFIGER COLLECTION IN NEW YORK

Colierul vanilat al lui Gaultier

realitatea

Belstaff, cel mai cool mod de a merge pe bicicletă

realitatea

Credit Crunch Bag, cea mai hipe geantă în vremuri de criză

realitatea

Andreea Antonescu a făcut o glumă nesărată care o va costa 4000 de lei

Tabu Tabu

2 comentarii

IMGB 18 November 2018 at 23:18

O voce buna dar sa n-o vezi si sa n-o asculti cind vorbeste !
O nesimtita …. si-a dat afara seful de orchestra care-i facea niste aranjamente muzicale de exceptie ….
Mult sub Mariah si Whytney Houston !

Răspunde
liz 10 December 2019 at 19:52

colecti satanista, ea in chip de vrajitoare , bleah….

Răspunde

Scrie un comentariu