Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Celine Dion, filmată într-o ipostază șocantă: a fost pusă la pământ și încătușată

Celine Dion nu este doar o artistă talentată ci și o afaceristă desăvârșită. Și-a lansat marți noua linie vestimentară pentru copii într-un mod cât se poate de original.

După ce a fost doborâtă la pământ și încătușată, Celine Dion a făcut anunțul. Filmulețul a apărut pe pagina de Instagram a cântăreței și face parte din campania de lansare a propriului brand de îmbrăcăminte pentru copii – Célinununu.

Dar maniera în care a anunțat acest proiect este foarte brutală. în filmuleț Celine Dion pare că-și calmează fanii, zâmbind: „E ok, e ok, sunt Celine Dion!”

https://www.instagram.com/p/BqFS8mDAoqt/

La finalul reclamei, se poate vedea adresa site-ului Célinununu, cu o varietate de fotografii în care pozează copii îmbrăcați în ținute neutre. Tot atunci, apar și citatele: „Creșteți fetele și băieții în același fel”, „Depinde doar de tine”, „Copiii trebuie învățați să gândească, nu ceea ce să gândească”.

Colecția de haine lansată de cântăreață cuprinde de la topuri la jachete, rochii, pantofi și pături, dar și hăinuțe pentru bebeluși.

Misiunea liniei vestimentare apare și pe site: „Celinununu unește două forțe într-o singură voce: moda are puterea de a modela mințile oamenilor. Copiii trebuie inspirați să fie liberi și să-și găsească propriul stil prin intermediul hainelor”.

Nu este prima dată când Celine Dion își încearcă norocul în afaceri. După moartea tragică a soțului ei, cântăreața a lansat o colecţie de genţi de lux, care conţine peste 200 de piese, cu prețuri cuprinse între 108 și 400 de dolari. Gențile pot fi cumpărate de pe site-ul artistei, www.celinedion.com.

ARTICOLE SIMILARE

Ponturi inedite care te vor ajuta sa nu-ti dai toti banii pe haine

realitatea

6 imagini pe care creierul tau le va percepe gresit! Afla ce varsta are creierul tau!

realitatea

Dimineață pierdută ⎢ Lectură și discuție cu Gabriela Adameșteanu

Ciocîrlan

Dieta cu sirtuina: „Ma iubesc acum mai mult ca oricand” – Adele

realitatea

VICTORIA BECKHAM promoveaza Marea Britanie …la metrou

Cum să speli un pulover de cașmir fără a-l deteriora?

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu