Home > Fashion > Celine Dion, filmată într-o ipostază șocantă: a fost pusă la pământ și încătușată

Celine Dion, filmată într-o ipostază șocantă: a fost pusă la pământ și încătușată

Celine Dion

Celine Dion nu este doar o artistă talentată ci și o afaceristă desăvârșită. Și-a lansat marți noua linie vestimentară pentru copii într-un mod cât se poate de original.

După ce a fost doborâtă la pământ și încătușată, Celine Dion a făcut anunțul. Filmulețul a apărut pe pagina de Instagram a cântăreței și face parte din campania de lansare a propriului brand de îmbrăcăminte pentru copii – Célinununu.

Dar maniera în care a anunțat acest proiect este foarte brutală. în filmuleț Celine Dion pare că-și calmează fanii, zâmbind: „E ok, e ok, sunt Celine Dion!”

https://www.instagram.com/p/BqFS8mDAoqt/

La finalul reclamei, se poate vedea adresa site-ului Célinununu, cu o varietate de fotografii în care pozează copii îmbrăcați în ținute neutre. Tot atunci, apar și citatele: „Creșteți fetele și băieții în același fel”, „Depinde doar de tine”, „Copiii trebuie învățați să gândească, nu ceea ce să gândească”.

Colecția de haine lansată de cântăreață cuprinde de la topuri la jachete, rochii, pantofi și pături, dar și hăinuțe pentru bebeluși.

Misiunea liniei vestimentare apare și pe site: „Celinununu unește două forțe într-o singură voce: moda are puterea de a modela mințile oamenilor. Copiii trebuie inspirați să fie liberi și să-și găsească propriul stil prin intermediul hainelor”.

Nu este prima dată când Celine Dion își încearcă norocul în afaceri. După moartea tragică a soțului ei, cântăreața a lansat o colecţie de genţi de lux, care conţine peste 200 de piese, cu prețuri cuprinse între 108 și 400 de dolari. Gențile pot fi cumpărate de pe site-ul artistei, www.celinedion.com.

Articole asemanatoare
Celine Dion
Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani
Celine Dion
Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”
Celine Dion
Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“
celine Dion
Celine Dion s-a întors cu 3 piese noi și un turneu muzical

1 Response

  1. IMGB

    O voce buna dar sa n-o vezi si sa n-o asculti cind vorbeste !
    O nesimtita …. si-a dat afara seful de orchestra care-i facea niste aranjamente muzicale de exceptie ….
    Mult sub Mariah si Whytney Houston !

Comenteaza acest articol

Celine Dion, filmată într-o ipostază șocantă: a fost pusă la pământ și încătușată

by Andreea Damian   1 min
1