Tabu
BEAUTYSlider

Celine Dion împlinește astăzi 55 de ani și dezvăluie „liftingul facial instantaneu” pentru o piele fără vârstă

La 30 martie 1968 s-a născut Celine Dion. Artista canadiană împlinește 55 de ani și îmbrățișează frumusețea naturală și nu încearcă să-și ascundă vârsta. Își iubește ridurile și părul cărunt și încă arată proaspătă și tânără datorită rutinei sale simple de îngrijire a pielii și a unei mentalități pozitive.

Are o rutină de îngrijire a pielii foarte simplă.

A urma o rutină complicată de înfrumusețare nu este întotdeauna cea mai bună atunci când îți îngrijești pielea, iar cântăreței îi place să fie simplă. Ea își curăță și hidratează pielea și își menține periile curate pentru a preveni pătrunderea bacteriilor pe piele. „Curăță fața, hidratează și păstrează curate produsele pe care le folosești”, a spus ea.

Folosește machiaj pe bază de ulei.

De la hidratarea pielii până la prevenirea erupțiilor enervante, uleiurile au o mulțime de beneficii pentru piele. Multe celebrități preferă uleiul de măsline în detrimentul produselor scumpe de îngrijire a pielii pentru a-și menține aspectul tineresc. Celine Dion crede că folosirea machiajului pe bază de ulei poate aduce beneficii pielii în multe feluri. „Alegeți formule pe bază de ulei. Dacă este pe bază de apă, machiajul se va stria. Dacă este pe bază de ulei, nu se mișcă”, a împărtășit ea.

Are un hack de lifting facial fără ace.

Din ce în ce mai multe celebrități se pronunță împotriva chirurgiei plastice, iar unele împărtășesc în mod deschis de ce regretă că au primit fillere sau Botox. Celine Dion are în mânecă un truc inteligent care o ajută să obțină instantaneu un aspect reîmprospătat. „Mi-aș purta părul într-un coc strâns sau deasupra capului, așa că într-un fel îți dă un pic de înălțare. Așa că te face să-ți placă, sus”, a spus artista.

Crede că frumusețea înseamnă mai mult decât aspectul.

Cântăreața și-a împărtășit părerile despre frumusețe. „Poate că nu ești acolo pe scenă sau acolo la televizor, dar toți avem o voce. Pentru că merităm. Avem vise. A te simți frumos te face să te simți puternic. Și să te simți puternic te face să reușești”, a spus ea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

“Stiati ca”-uri despre barbati si femei…

realitatea

Carmen Chindriș a dat lovitura cu hitul „Ziua-n care tu m-ai sărutat”. Suma pe care a făcut-o într-o singură seară

Andreea Damian

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea deținută de Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol în Vama Veche

Andreea Damian

Manichiura semipermanentă ne dăunează cu adevărat unghiilor? Răspunsul unui dermatolog

Andreea Damian

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, este însărcinată cu al treilea copil

Andreea Damian

Muzeul Național de Artă | Ateliere online inspirate de arta orientală

Ciocîrlan

Scrie un comentariu