Tabu
PEOPLESlider

Céline Dion, pe afişul unui film romantic în 2023

Céline Dion a anunţat, miercuri, că va juca în comedia romantică “Love again”, care va ajunge în cinematografe în 2023 şi în care va juca ea însăşi.

“Ne vedem la cinema!” a scris artista canadiană pe reţelele de socializare, precizând că va juca alături de actriţa indiană Priyanka Chopra Jonas şi actorul scoţian Sam Heughan, cunoscut pentru rolul din serialul “Outlander”.

Céline Dion a mai indicat că va dezvălui noi melodii pentru acest film produs de Sony, care va fi lansat pe marele ecran din 12 mai.

Filmul regizat de Jim Strouse (“The Incredible Jessica James”) spune povestea unei tinere care continuă, după moartea logodnicului ei, să-i trimită mesaje. Se naşte atunci o idilă cu noul deţinător al numărului de telefon, un jurnalist. Céline Dion trebuie să-i scrie portretul.

În aprilie, vedeta în vârstă de 54 de ani şi-a amânat toate concertele din cadrul Courage World Tour, programate în Europa anul acesta până în 2023, din cauza problemelor de sănătate. În ultimii ani, starul canadian a fost nevoit să anuleze şi să amâne multe spectacole din motive medicale şi din cauza pandemiei.

ARTICOLE SIMILARE

Care sunt secretele stilului Annei Lesko

Tabu Tabu

Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music!

realitatea

Germania ⎢ Cea mai veche armură romană din istorie

Ciocîrlan

Reacția neașteptată a Oanei Moșneagu, după ce a fost cerută în căsătorie de Vlad Gherman

Andreea Damian

Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 9 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu