Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Celine Dion s-a întors cu 3 piese noi și un turneu muzical

Celine Dion a revenit pe scena muzicală. Artista a lansat miercuri 3 piese noi, Courage, Lying Down şi Imperfections. Cele trei piese vor fi incluse pe viitorul ei album. Materialul se numeşte Courage şi va debuta pe 15 noiembrie prin Sony Music Entertainment Canada/Columbia.

Courage este al 12-lea album în limba engleză al lui Celine şi vine după o pauză de 6 ani de la Loved Me Back to Life (2013).

În aprilie, Dion a anunțat noul ei album și un turneu care a început pe 18 septembrie în Quebec City, Canada. Turneul poartă numele albumului – Courage – și va include peste 50 de opriri în Canada şi SUA în acest an, plus Europa anul viitor. Este primul ei turneu de la moartea soțului ei, managerul René Angélil, în 2016.

Celine Dion a explicat de ce a ales Courage. Courage este o piesă inspirată din trăirile artistei, care a trebuit să îşi reconstruiască sufletul după pierderea soţului. E despre curajul de a trece mai departe şi de a descoperi un nou capitol din viaţă.

Lying Down e genul de baladă care începe moale, dar ajunge înălţătoare la refren. Este o compoziţie mai complexă, care include orchestraţie şi percuţie, aducând un uşor aer cinematic.

Imperfections schimbă total vibe-ul, fiind o piesă pop dansabilă, și a fost compusă alături de cantautorul Lauv.

Celine a lucrat la noile piese de pe viitorul album cu Sia şi David Guetta.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Descopera frumusetea iernii prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Dupa cinci ani de absenta, U2 ne prezinta noul album

realitatea

Luminiţa Gheorghiu: Meryl Streep de România

Kate Middleton a născut un băiețel

Andreea Damian

Desert de vara – Mini Pavlove cu fructe de padure

realitatea

Misterul unor rămășițe umane ale unei femei găsite pe muntele Athos

realitatea

Scrie un comentariu