Home > Fashion > Celine Dion: toate outfiturile ei ciudate au ceva în comun și transmit un mesaj clar

Celine Dion: toate outfiturile ei ciudate au ceva în comun și transmit un mesaj clar

celine dion

Celine Dion trăiește a doua tinerețe alături de noul ei iubit, mai tânăr decât ea cu 17 ani. Cântăreața canadiană în vârstă de 50 de ani nu pare să țină cont de comentariile răutăcioșilor după ce s-a cuplat cu unul dintre dansatorii ei, Pepe Munoz (34 de ani).

După moartea soțului ei, Rene Angelil, în ianuarie 2016, Celine Dion s-a reinventat stilistic, îmbrăcând ținute dintre cele mai interesante. Știm, a fost întotdeauna elegantă, chic și în pas cu moda, dar alegerile ei vestimentare din ultima perioadă nu sunt tocmai cele mai inspirate.

Dacă ar fi să aruncăm o privire peste fotografiile lui Celine care circulă pe Internet, nu putem să nu rămânem surprinși de outfiturile ei extravagante. Imaginea vedetei e puțin de speriat, mai ales pentru că a ajuns numai piele și os și orice ar îmbrăca, arată destul de ciudat pe ea.

Celine Dion a șocat Parisul cu aparițiile sale. Și este conştientă de criticile pe care şi le-a atras din cauza aceasta, răspunzând în cadrul unui interviu pentru The Sun: „Dacă nu-ţi place cum arăt, nu-mi face poză! Lasă-mă în pace! Dacă-ţi place, fă-mi, n-o să te refuz!”.

E clar că Celine vrea să transmită un mesaj celor care-i poartă grija. Tinerelul de care susține ea că este îndrăgostită până peste cap pare să fie principalul motiv pentru care a adoptat un stil vestimentar inspirat parcă de Lady Gaga.

Cântăreața are acum picioarele la care a visat toată cariera și ar fi păcat să le mai ascundă în outfituri plictisitoare, așa că le scoate în evidență prin ținute îndrăznețe.

Articole asemanatoare
Celine Dion
Celine Dion, schimbare radicală. A renunțat la părul lung și șaten, iar acum parcă a întinerit
celine dion
Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”
celine dion
Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris
Celine Dion
Celine Dion va fi celebrată într-un film biografic

Comenteaza acest articol

Celine Dion: toate outfiturile ei ciudate au ceva în comun și transmit un mesaj clar

by Andreea Damian   1 min
0