Home > Lifestyle > Stiri > Century 21 traieste din inchirieri

Century 21 traieste din inchirieri

Pentru multe dintre agentiile imobiliare, piata actuala seamana cu un bloc in flacari. Victime sunt la toate etajele, liftul e blocat, iar supravietuitorii se imbulzesc pe scara de incendiu. In final, vor scapa doar cei extrem de atenti la coborare. Cine nu si-a facut sau nu s-a uitat pe planul de evacuare, e acum in afara jocului.

O spun sumbrele statistici ale crizei; comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, de pe piata au disparut circa 60% dintre jucatori, spune pentru MONEY EXPRESS Adrian Sischin, regional director al RE/MAX, una dintre cele mai extinse retele de agentii imobiliare din lume, prezenta in Romania prin 24 de birouri in orase precum Bucuresti, Brasov sau Braila. Astfel, pentru a supravietui, Gabriel Alexandru, vicepresedintele firmei care detine master franciza (cu drept de subfrancizare), de la proprietarul marcii, Century 21 Real Estate LLC din Statele Unite, a gasit o solutie simpla – inchirierile.

 Explicatia e mai simpla decat pare: fie ca este criza sau nu, oamenii urmeaza cursul normal al vietii – se casatoresc, fac copii, divorteaza”, spune Alexandru. Deci, inchiriaza. E prima treapta pe drumul supravietuirii. Sischin sustine ca tranzactiile de inchiriere merg in aceste vremuri si pentru ca preturile dau inapoi – preturile la inchirieri de birouri au scazut chiar si cu 30%, in timp ce chiriile spatiilor comerciale din mall-uri au scazut cu 10%. Mai multe detalii cititI in ultimul numar al revistei MONEY EXPRESS  . (Victoria Bidea)

Articole asemanatoare
Cum va reuși Dacia să atingă targetul pe 2010?
Adrian Sârbu se pregătește de încă un an dificil pentru CME
Războiul de cinci stele dintre Radisson și Marriott
Hannah Montana Mania sau cum transformi o generație într-o țintă de marketing

Loading...

Comenteaza acest articol

Century 21 traieste din inchirieri

by realitatea   1 min
0