Home > Agenda > CEZAR OUATU desfiintat de presa straina!

CEZAR OUATU desfiintat de presa straina!

Cezar Ouatu, cântăreţul care va reprezenta România la Eurovision 2013, a fost ironizat de presa srăină din cauza piesei cu care va urca pe scenă în competiţia internaţională. Jurnaliştii de la Daily Mirror au scris că tânărul în vârstă de 33 de ani „> începutul piesei precum un cântăreţ de restaurant surescitat, înainte de a se lansa într-un falsetto care ar putea să spargă pahare” – citeaza www.gandul.info.
Ann Gripper, autoarea articolului, nu critică însă doar vocea contratenorului român, ci şi piesa „It’s My Life”, pe care acesta o va interpreta în concurs.

„Versurile sunt extrem de neinspirate (…), iar faptul că a fost adăugat puţin bass nu le salvează. (…). Piesa > este atât de groaznică încât aproape că îmi doresc să ajungă în finală – dar nu cred că asta se va întâmpla”, scrie Ann.

De asemenea, Cezar Ouatu este comparat cu Rylan Clark, un fost concurent al show-ulu „X Factor” din Marea Britanie, jurnalista întrebându-se ironic dacă nu cumva cei doi sunt fraţi:

„Dacă scopul Eurovisionului este să > Europa, se poate ca obiectivul să fi fost atins dintr-un anumit punct de vedere: oare şi-a regăsit Rylan fratele român demult pierdut?”.

Potrivit sursei citate, piesa solistului român „nu este atât de rea pe cât a fost prestaţia lui Rylan de anul trecut, de la X Factor, atunci când a interpretat un potpuriu Spice Girls, dar este pe aproape”.


Loading...

Comenteaza acest articol

CEZAR OUATU desfiintat de presa straina!

by   1 min
0