Home > Agenda > CEZAR OUATU – intre manele si Angela Gheorghiu!

CEZAR OUATU – intre manele si Angela Gheorghiu!

Cezar Ouatu, castigatorul selectiei nationale Eurovision 2013, este un artist cu totul special. Contratenorul a acordat un interviu altfel pentru Ziarul Prahova in care a vorbit despre participarea la Eurovision, dar si despre viata lui.
“Pentru publicul larg, care nu ma cunostea pana acum, a fost o revelatie participarea mea la acest concurs, datorita vocii, a aparitiei, a show-ului. Eu sunt foarte pasionat de orice gen de muzica. Nu sunt un cantaret de opera cu o viziune ingusta, care asculta numai opera. Mie imi place foarte mult jazz-ul, ascult multe voci, indiferent de stilul muzical abordat de solisti. Ascult chiar si cantaretii de manele, fiind interesat nu de muzica in sine, ci de ceea ce fac ei cu vocile, de inflexiunile vocilor lor. Viziunea mea mai ampla asupra muzicii m-a determinat sa particip si la Eurovision si am fost primit foarte bine.”, a spus Cezar.
Pe 11 martie va evolua pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiesti, in cadrul unui spectacol inedit: “Cezar «The Voice» – Opera Pop Opera”.
“In prima parte a concertului, voi interpreta cele mai importante “hituri” baroce. Acum 300-400 de ani, aceasta muzica era la moda la curtile regale si este o muzica foarte accesibila tuturor. Este vorba, in special, despre piese compuse de Handel si Vivaldi. In a doua parte vom trece la o muzica de dragoste, alcatuita din coveruri din coloane sonore ale unor filme celebre, cum ar fi “Nasul”, “Cinema Paradiso”, “Romeo si Julieta”. Muzica va fi insotita de un colaj de imagini. Voi interpreta acustic si doua melodii, acompaniat de pianistul Puiu Pascu, un renumit muzician de jazz. Pentru prima data, in Romania, un solist va trece de la genul clasic la pop-opera, in acelasi concert.”
In ceea ce priveste planurile de viitor, Cezar spune ca: “Voi canta in cadrul concertului sustinut de Andrea Bocelli, in Romania, in luna mai, voi lansa doua single-uri – unul cu “Hahaha Production” al lui Smiley si Serban Cazan si al doilea, la finalul lui martie, scris de Vanghelis, iar in luna iunie voi sustine un concert de muzica de opera, la Sala Stanislavski de la Moscova, alaturi de Angela Gheorghiu. Tin sa precizez si faptul ca am vorbit cu reprezentantii Primariei Ploiesti si s-ar putea sa fiu un colaborator permanent al Filarmonicii “Paul Constantinescu”.”
Si-a dat seama ca are voce din gluma: “La Liceul de Arta eram in corul liceului, dar foloseam o voce de tenor. Cand faceam vocalize – pentru a ne incalzi vocea – imitam si vocile feminine si, normal, fetele radeau, iar eu le spuneam baietilor : “Voi puteti face asa ?” Ei imi spuneau ca nu. Apoi am interpretat o arie oferita de o colega soprana. Deci, dintr-o gluma, dintr-o intamplare, a inceput totul. In ultimele doua luni de liceu am descoperit asta si mi-au dat, dupa numai doua luni, atestatul de canto.”
Pasiunile lui sunt sportul, inotul si jazz-ul, conform WowBiz.ro.
Articole asemanatoare
ANGELA GHEORGHIU – superba in “La Rondine” / Galerie FOTO
ANGELA GHEORGHIU – sarut pasional cu noul partener de scena! Motivul divortului de FOSTUL SOT
OUATU a parasit-o pe ANGELA GHEORGHIU! Sau invers?
Angela Gheorghiu (47 de ani) şi Cezar Ouatu (33 de ani) sunt iubiti de un an

Comenteaza acest articol

CEZAR OUATU – intre manele si Angela Gheorghiu!

by   2 min
0