Tabu
CULTURE

Victorie de senzatie! CEZAR OUATU – cel mai sexy concurent de la Eurovision! Iubita lui e si mai sexy (FOTO)!

UPDATE:La sfârșitul unei finale pe de o parte lăudată, pe de alta contestată, Cezar Ouatu a fost ales câștigător, cu piesa “It’s My Life”.
Cezar Ouatu a primit 12 puncte din partea telespectatorilor și 8 din partea juriului. Locul doi a fost ocupat de Luminița Anghel, iar podiumul a fost completat de Electric Fence.
Finala europeană va avea loc la Malmo, în Suedia, pe 18 mai.
Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU) – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa -, care se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956.
Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi -Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).

gallery]Cezar Ouatu (33 de ani), solistul care a făcut furori în semifinalele Eurovision cu piesa pop-opera “It’ s My Live”, a fost răsfăţatul ursitoarelor la naştere. E frumos de pică, are un trup de spartan şi o voce dumnezeiască, atuuri indispensabile pentru a ajunge vedetă de talie internaţională. În plus, are noroc şi în dragoste, căci iubita lui poate concura cu succes la un concurs de miss.
Solistul a rupt, în ultimele două săptămâni, odată cu participarea la semifinalele Eurovision, inimile multor admiratoare, însă, din păcate, chiar dacă nu e căsătorit, Cezar nu e singurel, având o iubită superbă, tot româncă şi tot din Ploieşti, ca şi el.
Blonda, pe numele ei Andreea Petria (25 de ani), a absolvit Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă şi lucrează la Tarom. Cezar şi Andreea îşi trăiesc liniştiţi povestea de dragoste în Italia şi se gândesc cât mai serios la căsătorie şi la copii.
Solistul are un CV impresionant, el fiind un contratenor invitat să cânte pe mai toate marile scene de operă din lume, deşi, paradoxal, în ţara natală era, până de curând, un anonim.
În această perioadă, Cezar e răsfăţat de Andreea, ea preluând frâiele gospodăriei, pentru ca el să poată repeta pentru strânsa competiţie din 9 martie, când e anunţată finala naţională Eurovision şi unde are trei adversari periculoşi: Elena Cârstea, Luminiţa Anghel şi Narcis Justin Ianău.
Ouatu speră să reprezinte România la acest concurs european cu tradiţie, care anul acesta se va desfăşura, pe 18 mai, în Suedia. Şi are toate şansele să i se împlinească marele vis, deoarece se numără printre favoriţi.
Cezar Ouatu a trebuit să mimeze, pentru un rol prezentat pe o scenă din străinătate, sexul cu o colegă. Nu s-a simţit prea în apele lui, dar, cu repetiţii, i-a ieşit scena de parcă ar fi fost reală. Artistul a spus, mai în glumă, mai în serios, că s-a sacrificat de dragul artei…

Mai mult: Nu mai visaţi la Ouatu! E luat! FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

V4Vintage style: Laura Calin

realitatea

Zeci de invitații false la evenimentul Documenta 15

Ciocîrlan

Realitatea PLUS prezintă o emisiune nouă, 100% putere feminină cu Alexandra și Ana Maria Păcuraru

Andreea Damian

Shia LaBeouf poartă o pictură minusculă în jurul gâtului său, ca un tribut adus tatălui său

realitatea