Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Chanel | Marea întoarcere a coronițelor din flori

A apărut pe capetele tuturor mireselor la începutul anilor 2010, dar și a completat aspectele boeme născute în urma unui spirit Coachella. Apoi tendința a dispărut brusc. Dar spectacolul Chanel Haute Couture primăvară/vară 2021 demonstrează că aceste coronițe din flori încă trebuie să înflorească pe capul nostru.

La începutul lunii ianuarie, Lana Del Rey a lansat Born to Die. În videoclipul piesei care dă numele și albumului, artista îmbracă o rochie albă imaculată și o coroană de flori XXL, punctul culminant al unei tendințe în curs.

Lana Del Rey

În paralel, succesul festivalului Coachella unde acest accesoriu de păr cu accente romantice înflorește pe toate capetele îl democratizează. Coroana florală își trăiește cei mai buni ani, în special datorită apariției sale în coafurile miresei care evită vălul. Nu se mai limitează să apară pe doar pe catele domnișoarelor de onoare și înflorește în diferite versiuni: flori naturale, uscate, stabilizate, acoperite cu aur sau chiar țesături.

Dar știm că moda se schimbă. Voalul s-a reafirmat și coronița din flori a intrat într-un con de umbră. Până de curând, când am văzut-o din nou la spectacolul Chanel haute couture primăvară-vară 2021.

Directorul artistic, Virginie Viard, a decis să împodobească capetele anumitor modele cu coroane florale. „Am avut ideea unei mici procesiuni care să coboare scările din Grand Palais și să treacă sub arcade de flori. Ca o sărbătoare de familie, o nuntă …”, explică ea pentru a defini tonul acestei noi colecții.

Un spirit festiv care, prin urmare, trece prin acest accesoriu. Acesta din urmă ia, de asemenea, un aspect diferit în funcție de ținută: o combinație de roșu și negru, simfonie pastelată, nuanțe de albastru sau variație în jurul liliacului. Mărimea florilor variază, de asemenea, la fel și compoziția și forma coroanei. Prin urmare, o procesiune fericită, care ar trebui să ne inspire pentru următoarele evenimente.

ARTICOLE SIMILARE

Mii „ouă de gheață” extrem de rare găsite pe o plajă din Finlanda

realitatea

Éluard & Miró ⎪ 170 000 € pentru un volum ilustrat de poezie

Ciocîrlan

Endometrioza | 3 simptome care trebuie să te alerteze

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Toscana (episodul 2)

realitatea

Regina i-a cerut lui Meghan să ia lecții despre cum să fie ducesă

Andreea Damian

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Primele imagini de la cununie

Andreea Damian

Scrie un comentariu