Tabu
BEAUTY What's hot

Chanel pierde o mare valoare

Chanel reprezintă un brand care este asociat cu prețiozitate, calitate, creativitate și eleganță. Prezentările Chanel reușesc să fie mereu la înălțime, creând un adevărat spectacol artistic și o declarație de stil la care multe femei aspiră. Karl Lagerfeld, artistul din spetele ținutelor Chanel și Peter Philips, un vizionar al machiajului, au realizat un duet memorabil ce a marcat lumea modei și nu numai.

Viziunile lui Karl au fost completate perfect de perfecționistul Peter Philips, Director de Creație la Chanel Make-up. După cinci ani, în care a descoperit unele dintre cele mai dorite lacuri de unghii, a creat produse unice și cele mai fabuloase machiaje pentru catwalk din istoria Chanel, Peter Philips renunță la acest titlu oficial, rămânând doar colaborator al brandului.

„Peter Philips, ca Director de Creație la Chanel Make-up, și-a împărtășit talentul, creativitatea și viziunea prin Chanel Make-up și le-a făcut pe femeile din toată lumea să viseze. După cinci ani de succes, Peter Philips a decis să se întoarcă la o poziție mai independentă, continuându-și munca de artist colaborând cu cei mai buni fotografi, stiliști și modele pentru editoriale și proiecte cum ar fi prezentările de modă Chanel“, a reprezentat declarația oficială a Casei Chanel.

„Chanel Make-up Studio, care l-a sprijinit de-a lungul mandatului său, va asigura continuitatea, creativitatea și calitatea produselor și colecțiilor de machiaj.“ a mai continuat. „Peter Philips a lăsat o amprentă de neșters asupra Chanel Make-up, iar contribuția sa la brand este o parte importantă din moștenirea Chanel. El va rămâne un prieten drag și un colaborator al Casei Chanel.“

Dacă nu știai încă multe despre Peter Philips, află că e artistul care nu creează un produs de machiaj doar ca să existe sau din inerție, ci din dorința de a fi unic. Visa produsele, trebuia să-i creeze un sentiment care să fie transferat acelei femei care va folosi în cele din urmă produsul, uneori erau ani de studiu, alteori veneau ideile ca o viziune, însă un lucru era cert, produsul final îndeplinea cerințele exigente ale creatorului. Așteptăm să vedem cum va evolua cariera lui.

ARTICOLE SIMILARE

BANICA recunoaste relatia cu LAVINIA! Cum a reactionat ANDREEA MARIN

realitatea

Criticaţi responsabil!

Cadouri de Crăciun pentru tine

realitatea

Un nou tratament-soc pentru celulita

Jocul de-a frumusețea

realitatea

D’ORA la Bucuresti

Scrie un comentariu