Tabu
Image default
FASHION Slider

Charles de Vilmorin ⎪ Debut în lumea modei la doar 24 de ani

Pentru debutul său de la Paris Couture Week, Charles de Vilmorin, cel mai tânăr designer din industria fashion a prezentului, a imaginat o colecție teatrală și electrizantă, din care influențele pop culture și formele supradimensionate sunt nelipsite. Creațiile sale reprezintă un omagiu adus artistei Niki de Saint Phalle și, totodată, o adevărată revelație în peisajul actual al modei.

Oniric, teatral, ludic și colorat

La doar 24 de ani, Charles de Vilmorin face senzație la Paris Couture Week, unde tocmai și-a prezentat o colecție fabuloasă, dedicată sezonului de primăvară-vară. 

Un ansamblu de piese în culorii vii, pictate manual pe materiale textile cu forme supradimensioante. Un adevărat spectacol plin de fantezie și avânt tineresc, această primă apariție a lui Vilmorin în industira fashion este, fără dar și poate, de neuitat. 

Tânărul designer și-a lansat propria marcă în primăvara anului trecut, în plină pandemie de coronavirus. Un gest curajos, căruia astăzi i se adaugă confirmarea venită din partea întregii bresle.  

„Linia principală a acestei colecții este noțiunea de libertate, pe care am redat-o într-o manieră instinctivă, fiindcă mi-am dorit un rezultat brut, cu care să merg până la capăt.”, a mărturisit Charles de Vilmorin pentru AFP, în timp ce Jean Paul Gaultier i-a descris stilul colecției în doar câteva cuvinte foarte sugestive: „oniric, teatral, ludic și colorat”.

Designer-ul se bucură să-și împărtășească creațiile cu cei aproape 40 000 de fani ai săi care-i urmăresc contul de  Instagram. Absolvent al Institutului Francez de Modă, Vilmorin și-a prezentat noua colecție într-un videoclip disponibil pe canalul de Youtube al jurnalului Madame Figaro.

Inspirat de Niki de Saint Phalle

Haine cu mâneci bufante, culori primare amestecate cu câteva accente flashy, motive florale și picturi faciale. Garderoba imaginată pentru Paris Couture Week este un omagiu adus pictoriței, sculptoriței și regizoarei de film franco-americane Niki de Saint Phalle, celebră atât pentru ale sale Nanas, cât și pentru sculpturile monumentale amplasate în inima Grădinii Tarot din Toscana. 

ARTICOLE SIMILARE

Social media nu îi face nefericiți pe tineri. Studiul care demontează tot ce se știa până acum

Andreea Damian

Toyota construiește orașul smart cu AI, roboți și mașini care se conduc singure

Andreea Damian

Pink, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Damian

Alessandra Ambrosio in numarul din decembrie al Vogue Japonia

realitatea

Despre antrenamente si inima!

realitatea

În România, schimbarea sexului este decontată de stat

Andreea Damian

Scrie un comentariu