Tabu
Image default
lifestyle

Charlie Sheen, concediat de la “Doi bărbați și jumătate”

Charlie Sheen nu va mai apărea niciodată în serialul de televiziune "Two and a Half Men". Producătorii de la Warner Brothers au anunțat oficial că actorul a fost concediat. Am putea spune că Sheen și-a făcut-o cu mâna lui pentru că în ciuda marilor probleme pe care le are cu consumul excesiv de droguri și alcool, iar popularitatea sa scade pe zi ce trece, tot el este cu gura mare.

Nu mai târziu de săptămâna trecută, Charlie a declarat la un post de radio că nu este deloc de acord cu decizia producătorilor serialului de a amâna filmările pentru cea de-a opta serie. Asta în condițiile în care decizia fusese luată tocmai pentru a-i permite actorului să se pună pe picioare într-o clinică de dezintoxicare. În plus, pe 1 martie, Sheen a decalrat în timpul unui alt interviu că va mai juca în serial doar dacă primește 3 milioane de dolari.

În urma acestor declarații, Warner Bros. a anunțat că au încheiat orice colaborare cu Sheen. Nici în aceste condiții, vedeta nu a tăcut, declarând că aceste vești îl bucură foarte tare. Săptămâna trecută, un grup de fani ai serialului le-au cerut producătorilor să îl înlocuiască pe Sheen cu John Stamos.

ARTICOLE SIMILARE

Covoarele românești zboară până la Veneția

realitatea

Liza te invită la party!

realitatea

Street Opera

Galliano a fost acționat în instanță, dar neagă acuzațiile de antisemitism

realitatea

Kate Winslet, Jennifer Aniston şi Scarlett Johansson ajung pe Walk of Fame

realitatea

David și Victoria Beckham și-au luat cadouri “ieftine” de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu