Home > Agenda > CHARLIE SHEEN redebuteaza spectaculos si ridiculizeaza “Two and a Half Men”

CHARLIE SHEEN redebuteaza spectaculos si ridiculizeaza “Two and a Half Men”

America il iubeste pe Charlie Sheen: Anger Management a devenit serialul de  comedie cu cel mai bun debut din istorie. Cum si-a batut joc actorul de Two and  a Half Men chiar in primul episod

America il iubeste pe Charlie Sheen. Pe 28 iunie, americanii au asteptat cu  sufletul la gura sa vada daca starul lor preferat mai este in forma sau nu.  Primul episod din Anger Management, noul serial al lui Charlie Sheen a fost  difuzat si a stabilit un nou record in televiziunea americana.
Sheen este un magnet pentru audienta si nu ai cum sa nu-l iubesti. Actorul a  reusit cu Anger Management sa faca un nou record. Primele 2 episoade, transmise  unul dupa celalt, au inregistat cel mai bun debut pentru un show de comedie.

Difuzat la 9 seara, serialul a reusit sa aduca 5.47 de milioane de  spectatori, dintre care 2.5 au fost in segemtnul de varsta 18-49. Astfel, Anger  Management devine dupa Two and a Half Men serialul de comedie cu cel mai bun  debut din istoria televiziunii in America.

Succesul de inceput i-a asigurat lui Sheen inca o perioada de glorie pe  micile ecrane, dupa ce distribuitorul Debmar-Mercury a cerut inca 90 de episoade  in plus.

Anger Management s-a difuzat pe  28 iunie in SUA, pe postul FX. Sheen  joaca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de  stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice  folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai  seama cine este pacientul si cine psihiatru.

Din serial  nu lipsesc  nici prezente feminine de prima mana.  Selma Blair, 39 de ani ( Cruel Intentions, Legally Blonde, The Sweetest Thing,  Hellboy, The Fog, Purple Violets) va fi terapeutul lui Charlie Sheen si femeia  de care acesta este indragostit.

Americanii au asistat si la un moment inedit in primul episod, in care Sheen  isi bate joc de fostii sai sefi, producatorii de la Two and a Half Men si  ridiculizeaza actualul serial.

Sheen, care a fost dat afara anul trecut din serialul Doi barbati si jumatate dupa un scandal monstru cu  producatorii, recunoaste ca e mai mult decat norocos.”Sunt constient de sansele  pe care le-am primit. De obicei, in viata dai marea lovitura o singura data. ”  The New York Times a numit Two and a Half Men in 2011 cel mai de succes serial  de comedie din ultimul deceniu.

Luna aceasta, Sheen se afla pe coperta revistei Rolling Stone, unde a oferit  un interiviu inedit. Sheen a mai spus ca a incercat sa isi construiasca singur  revenirea, cu serialul Anger Management: “Eram blocat in orasul asta  si nu primeam nici o oferta. Asa ca m-am straduit sa vin cu un format prin care  sa ma relansez, sa le demonstrez ca nu sunt terminat, doar pentru ca spun  ei”.

Criticii sunt pe de o parte incantati de noul serial, comentand chiar ca e  mai bun decat Two and a Half Men, dar altii sustin ca Sheen nu vine cu nimic  nou, ceea ce ii poate plictisti pe spectatori.

Citeste mai mult pe:  http://procinema.ro/stiri/america-il-iubeste-pe-charlie-sheen-anger-management-noul-sau-serial-a-facut-audiente-record-la-debut.html#ixzz1zLea4PEm

Articole asemanatoare
Recenzie: Prietena mea genială la final, tu cine ești, Lila sau Lenu?
Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată
Jennifer Aniston spune că au existat discuții despre reluarea Friends
Sophie Turner (Sansa) spune că seria finală din Game of Thrones va fi cea mai sângeroasă

Loading...

Comenteaza acest articol

CHARLIE SHEEN redebuteaza spectaculos si ridiculizeaza “Two and a Half Men”

by   2 min
0