Home > Agenda > stiri > Charlie Sheen și soția au intrat la dezintoxicare

Charlie Sheen și soția au intrat la dezintoxicare

Charlie Sheen trece prin clipe destul de grele zilele acestea. După ce în urmă cu două luni, actorul a fost arestat după o ceartă violentă cu soția lui, el s-a internat acum, singur, într-un centru de dezintoxicare. Cel puțin așa reiese din comunicatul de presă dat de agentul său. În respectiva notă nu se specifică și motivul pentru care Sheen s-a internat.

Tot pentru motive necunoscute este internată și soția actorului, Brooke Mueller. Ea este cea care i-a chemat pe polițiștii care l-au arestat pe Sheen, dar între timp și-a retras acuzațiile. Prea târziu însă, pentru că procesul este deja pe rol. Procurorul care se ocupă de caz a declarat că internarea de bună voie nu îl va ajuta pe Sheen care riscă trei ani de închisoare.

Postul CBS a anunțat că va opri temporar filmările la sitcomul "Un bărbat și jumătate" în care Charlie Sheen are unul dintre rolurile principale. Serialul este unul dintre produsele lor cele mai de succes, atrăgând săptămânal o audiență de 15 milioane de telespactatori.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 3 septembrie!
Charlie Sheen: “Fosta nevasta mi-a omorat copilul!”
Charlie Sheen se retrage din lumea cinematografiei
CATRINEL MENGHIA, iubita lui Charlie Sheen!

2 Responses

Comenteaza acest articol

Charlie Sheen și soția au intrat la dezintoxicare

by realitatea   1 min
2