Tabu
Image default
lifestyle

Charlie Sheen și soția au intrat la dezintoxicare

Charlie Sheen trece prin clipe destul de grele zilele acestea. După ce în urmă cu două luni, actorul a fost arestat după o ceartă violentă cu soția lui, el s-a internat acum, singur, într-un centru de dezintoxicare. Cel puțin așa reiese din comunicatul de presă dat de agentul său. În respectiva notă nu se specifică și motivul pentru care Sheen s-a internat.

Tot pentru motive necunoscute este internată și soția actorului, Brooke Mueller. Ea este cea care i-a chemat pe polițiștii care l-au arestat pe Sheen, dar între timp și-a retras acuzațiile. Prea târziu însă, pentru că procesul este deja pe rol. Procurorul care se ocupă de caz a declarat că internarea de bună voie nu îl va ajuta pe Sheen care riscă trei ani de închisoare.

Postul CBS a anunțat că va opri temporar filmările la sitcomul "Un bărbat și jumătate" în care Charlie Sheen are unul dintre rolurile principale. Serialul este unul dintre produsele lor cele mai de succes, atrăgând săptămânal o audiență de 15 milioane de telespactatori.

ARTICOLE SIMILARE

Manipulare digitală sau un corp perfect?

realitatea

Top 10 vedete gay care au devenit părinţi!

Full Figured, Full Gifted

Ghici cine se plimbă pe înserat

realitatea

Ozzy Osbourne și-ar dona corpul muzeului de Istorie Naturală

realitatea

Cum ARATĂ acum SUPERMODELUL care si-a pierdut un ochi şi o mână!

2 comentarii

Hallie 10 July 2011 at 19:23

I really appreciate free, suiccnct, reliable data like this.

Răspunde
bsklbg 13 July 2011 at 12:14

N8t6MX lhowhwqdwjiy

Răspunde

Scrie un comentariu